1

Téma: zlatý stafylokok

Otázka pre RNG: Objednala som si originál GSE z USA. Moja 6 mes. dcéra ma od narodenia v očku zlatý stafylokok-hnis v kútiku oka,zúžený slzný kanálik. Mali sme už 6 druhov atb. kvapiek,robené preplachy kanálika,nič nezaberá. Vyteká jej z neho stale hnis, ocko je uz viditeľne zúžene.  Môžem jej kvapkať do ocka zriedený GSE - v akom pomere? Všade píšu, že nedávať do oka, nepoškodí jej to očko alebo pokožku v okolí očka? Po akej dlhej dobe možno očakávať zlepšenie?  Ďakujem veľmi pekne za radu, lebo už sme bezradní.



2

Re: zlatý stafylokok

Roztok 6 povodneho GSE(NutriBiotic)kvapiek na jedno deci vody je dost silny na rozne infekcie, ale nie prisilny do oci , nosa a usi. Roztok sa nekazi, ved citricidal je konzervant.
Ak sa jedna o bakterie, tak toto to velmi pravdepodobne vyriesi.
Pri virusoch je lepsie posilnovat viralnu imunitu a kvapkat do oci koloidnu striebornu vodu. Pre istotu by som daval oboje niekolkokrat denne v najmenej 30 minutovych pauzach od seba, NEMIESAT!!!,
Zialbohu atb nie je ucinne na vsetky bakterie a vobec nic  na ziadne virusy a ine mikroby.
Koloidna strieborna voda je dostatocne antiviralna,
citricidal zabera aj na take bakterie, na ktore vacsina atb nezaberie.
Odporucam dat dietatu aj silne probiotika, lebo probiotika v crevach vyrabaju az 70% vsetkych obrannych latok pre telo a atb ich znicia. Sami od seba sa tam nemozu vyliahnut, treba ich dodat zvonku v silnom a ucinnom potravinovom doplnku.
Nie vo forme reklamneho jogurtu!!!

Naposledy upravil: RNG (2011-02-28 01:12:25)



3

Re: zlatý stafylokok

my sme mali v novorodeneckom veku tiez podobne zdlhave problemy, atb kvapky, ale nic nepomohlo. vyriesila to jedna dobra ocna lekarka, ktora citlivo slzny vacok vytlacila, den nato sa odtial valil hnis, oko som len preplachovala ophtalmoseptonexom, aby bolo oko ciste. ziadne atb uz potrebne neboli.



4

Re: zlatý stafylokok

Hnis je casto z hnilobnych  a kvasnych infekcii, nie len z bakterii.A citricidal na to je ucinny.
A tam zialbohu atb nepomahaju dokopy nic. Prave naopak, potlacaju tam zdravu sliznicnu mikrofloru.
Ludia si neuvedomuju, ze aj na inych slizniciach v tele je mikroflora a probiotika, nie len v crevach



5

Re: zlatý stafylokok

Dakujem za radu, kvapkali sme zriedeny GSE do ocka - po 4 dnoch vyrazna zmena k lepsiemu. Konecne po pol roku nemame zahnisane ocko, nic z neho nevyteka. Pre nas je to az zazrak. Ako dlho to mozme kvapkat? Kvapkam jej to aj do nosa. Zriedene GSE 4 kvapky na 1 dcl vody pijem aj ja - kedze malu dcerku stale dojcim, aby sa to cez moje mlieko dostalo do nej. Alebo jej mam zriedeny roztok - v akom pomere - kvapkat priamo aj do hrdla?
K tym probiotikam - je to 6 mes. dieta, stale dojcene - mam aj jej podavat niejake probiotika, ale ich brat len ja a jej to prejde cez mlieko?
Koloidna strieborna voda - konretne aku znacku, vyrobca mate odskusanu a odporucate?
Dakujem za info!



6

Re: zlatý stafylokok

Mlieko neobsahuje ziadne probiotika, tie moze dostat len z koze, ked saje.
Probiotika su podne bakterie, nachadzaju sa v prachu spolu s inymi mikrobami, kedze mame dnes velku hygienu a varene jedla, dostavame z pody primalo a pre to je dobre si obcas zobrat aspon niektore laboratorne rozmnozene zmesy, ktore sa skladaju len z uzitocnych probiotik .To sa tyka aj deti, hoci neviem, ci 6 mesacne je uz dost stare na vacsie davky roznych probiotik.Ale asi ano.
Davka GSE je 60 kvapiek na liter vody, pit po malych glgoch cely den pre dospeleho. Samozrejme sa to dostane aj do mlieka a tak do babatka.
Na koloidne striebro pozri
http://rng.nazory.eu/koloidne-striebro
To Lucenecke pracuje celkom dobre.
Ja si vyrabam tiez vlastne na dost podobnom generatori.



7

Re: zlatý stafylokok

Dobrý večer,chtěl bych se zeptat,jakou koncentraci KS v ppm  do oka .Dale používam roztok GSE 4kapky na 100ml které ale silně štípou a pálí



8

Re: zlatý stafylokok

Neviem, aku mas v oku nakazu, ci su to bakterie, na ktore zabera ciricidal, a ake, lebo rozsah zaberu na rozne bakterie je rozny pozri tabulku
http://rng.nazory.eu/rubriky/c/citricidal
4 kvapky na 100 ml vody povodneho 33% GSE sa roznaju koncentrascii 480 ppm, to aby si sa vedel orientovat co je to schopne potlacit.
Stafylokoky vseobecne potrebuju celkom nizke koncentracie, od 2 do 20 ppm.
Koloidne striebro dochadza v koncentraviach od 5 do 30 ppm obvykle kde na koncentracii zalezi ovela menej, nez na velkosti vcastic. Takze kazda z tych koncentracii je vhodna a niektore s jemnejsimi casticami su ucinnejsie aj ked maju nizsie ppm. Najucinnejsie ale len kratkozijuce su iony



9

Re: zlatý stafylokok

Dobrý večer.
V oku mám bakterii zlaty stafylokok.Kapu atb a mezi nimi GSE.Bohužel se toho nemohu zbavit už 2 roky a to jsem vystřídal 5 očních lákařů



10

Re: zlatý stafylokok

Dnesny GSE zialbohu uz nestoji za vela, treba na to povodny citricidal, ktory dostanes cez net ako citricidal, profesional, vyrobca BioChem research.



11

Re: zlatý stafylokok

RNG napísal(a):

Dnesny GSE zialbohu uz nestoji za vela, treba na to povodny citricidal, ktory dostanes cez net ako citricidal, profesional, vyrobca BioChem research.

Prosim ta RNG, pisal si ze dnesny GSE uz nestoji za vela, co by si povedal na tento z iherbu ?
http://www.iherb.com/NutriBiotic-GSE-Li … 59-ml/4211



12

Re: zlatý stafylokok

Ze nikde nevidis, ze by hovorili o quaternialnych zluceninach, tj jedna sa len o vytazok z grapegruitovych semien, co obsahuju len polyfenoly, nie quaternialne zluceniny a preto to ma len zlomok ucinnosti praveho citricidalu.