51

Re: Zrak

Dakujem smile



52

Re: Zrak

OK



53

Re: Zrak

Dobrý deň pán RNG prosím mohli by ste mi odporučiť nejakú zmes karotenoidov na oči? Pretože tú zo swanson už stiahli z predaja a potreboval by som nejaké doplnky na oči kedže sa mi stále horší zrak Ďakujem smile



54

Re: Zrak

Nevedel asom ze tu silnu zmes carotenoidov Swansom prestal predavat. Dufam, ze je to len docasne, lebo neviem najst zatial nikde tak silnu zmes



55

Re: Zrak

Tak to je pravda, teraz uz nemaju v ponuke ani tu zmes karotenoidov. A davnejsie vyradili z ponuky vyborny doplnok EyesAlive Vision. No ja tiez dufam, ze ich znovu zaradia do predaja. Ale mozno ich preto teraz nemaju v ponuke, pretoze pracuju na zdokonaleni tychto produktov. Ale to je len moja uvaha.



56

Re: Zrak

Uvidime. Prinajhorsom napisem priamo Lee Swansonovi, ze taky alebo zlozenim podobny doplnok, silnu zmes roznych carotenoidov budem kupovat aj za pripadne vyssie ceny, a mozno to zaberie.



57

Re: Zrak

tak potom prosimta napis ak budes vediet odkial zohnat dakujem smile



58

Re: Zrak

Samozrejme.



59

Re: Zrak

Swanson uviedol znovu do predaja zmes carotenoidov http://www.swansonvitamins.com/swanson- … x-30-sgels



60

Re: Zrak

Hura!!!, Takze sa oplatilo protestovat!



61

Re: Zrak

Dobrý den,ešte sa chcem spýtat dcérka 6rokov(20kg)má od 4rokov zistenú krátkozrakost:pravé očko -3,0 a ľavé očko až -6,5 dioptrie,nik v rodine nemá okuliare alebo takéto velké dioptrie s velkým rozdielom,doktori tvrdia že je to rodové,otec dcérky mal dioptrie v dospelosti ani nie -2 na oboch očiach,tie si dal cca pred 10rokmi operovat laserom zatial všetko o.k.,neviete aké doplnky mám dcérke dávat na oči?je vobec nejaký doplnok čo by bolo dobré užívat na krátkozrakost?ďakujem.



62

Re: Zrak

Nuz bezne, ako zinok a rozne antioxidanty, najma rozne karotenoidy a proanto a antokyanidy zo semien, ako hroanove, billberry, vinpocetine, atd,  nenapravia kratkozrakost, ale su dobra podpora pre oci.



63

Re: Zrak

Ďakujem.



64

Re: Zrak

OK



65

Re: Zrak

Zdravím obzeral som sa po nejakom complexnom výrobku na oči na Iherbe.. podobnému teda aspon tomu co uvádzate vyssie od Swansona..

Co poviete na tento prosím Vás ?

http://www.iherb.com/Country-Life-Glute … tgels/1641



66

Re: Zrak

Zialbohu je to len zlomok obsahu toho zo Swansona.



67

Re: Zrak

skoda... takze tento je stale best hej? smile

http://www.swansonvitamins.com/swanson- … x-30-sgels

A Vy mate ake skusenosti s týmto ? Zlepsil sa Vám zrak alebo je v pohodke a nekazi odkedy toto uzivate? smile



68

Re: Zrak

Ja ho nepouzivam pravidelne, ale to neznamena ze budem pouzivat menej obsazne. Zatial oci mam dobre aj napriek tomu ze som cukrovkar DM-2 a jeden z nasledkov cukrovky je rapidne zhorsovanie zraku. Aj nocne videnie mam v poriadku, takze nemam problemy s vodenim v noci.



69

Re: Zrak

naa tak potom Vy mate fajnove oci smile bodaj by som aj ja mal take kvalitne oci ked budem mat taky vek smile nice, vidiet ze tie doplnky davate kvalitne.

a teda hentoho je aka davka idealna podla Vás?  1tableta denne?  ci ani to nie ? stace menej ?



70

Re: Zrak

Jedna kapsula toho zo Swansonu je dost. Ja sice beriem casto aj vytazok z billberry, najma na nocne videnie, aj extra astaxanthin v poslednom case, lebo o nom spievali ody moje lekarske zdroje, ze je to superantioxidant.Tak preco nie!



71

Re: Zrak

ok dobre.   Njaaj tak to mate naboostovany ucinok pak kedze aj dalsie beriete .. to je fajn..

inak aj v tej spiruline su nejake veci dobré na oči nie?
http://www.iherb.com/Nutrex-Hawaii-Pure … lets/12641

kedze aj spirulinu je clovek tuto a bude jest aj ten carotenoid complex tak by sa to mohlo zosilit ten efekt konecný hej?



72

Re: Zrak

Aj spirulinu jem obcas, clovek vlastne ani nevie, co vselico dobre toto superjedlo obsahuje Uz som si aj privykol ciastocne na jej chut, co mi pripomina dost zaburinu V jogurte to znesiem
Karotenoidov je vyse 500 druhov, lenm n iektore zatial pozname, mineralov v mori je kopa, co na suchej zem,i hnedostanene v dostatku, spirulina aj odmoruje, tj je absorbent vselicoho a mohol by som pokracovat aj dalej
Takze do mojej tak casto opakovanej potrebe pestrosti jedal zapadne velmi dobre, na ukor roznych priemyselne pripravenych(znicenych) jediel, dokonca aj roznych tzv zdravych jediel co su vyrobene  z tisice rokov "slachtenych"/odprirodnenych) plodin, nehovoriac o GMO!!! sa spirulina velmi hodi. Podobne aj chia, quinoa, aloe vera, rozne mikrovlakniny a tak dalej.

Naposledy upravil: RNG (2015-09-18 15:34:59)



73

Re: Zrak

RNG, chcem si objednat ten pristroj na elektostimulaciu ocnych svalov, ale nikde to neviem najst, co ste tu davali ten odkaz na firmu Optogon, nie je aktualny... Nevedeli by ste mi poslat link na taky pristroj? Dakujem



74

Re: Zrak

http://www.promolife.com/opto-pulse-100 … eneration/



75

Re: Zrak

smile



76

Re: Zrak

.