1

Téma: fibroadenom

dobry den, rada by som sa opytala na liebu, co by ste doporucoval, aby nevznikali fibroadenomy pripadne sa nezvacsovali. nasli mi zatial jeden o velkosti 3,7mm. tak maly sa udajne neoperuje, tak mi lekar doporucil brat vitamin E 400 mg/den+ som sledovana, ako sa to bude vyvijat. raz uz som na to bola operovana a nerada by som sla zase na operaciu. citala som zbezne inu diskusiu na tuto temu, lenze tie informacie neboli pre mna velmi aktualne vzhladom k mojim dalsim problemom. liecim sa na hypotyreozu, beriem euthyrox. lekarka mi tvrdila, ze moje telo nevie spracovat jod (neviem na zaklade coho dosla k takemu zaveru, udajne mi jod moze akurat uskodit). mozete mi poradit nejake doplnky, ktorymi by som fibroadenomy (aj ich tvorbu) mohla nejak eliminovat, pretoze neviem co si mam mysliet, ci mi taky vitamin pomoze. na operaciu ist nechcem. dakujem za kazdu radu.



2

Re: fibroadenom

Pozri na temu cysty, jod, enzymi a podobne,tam najdes odpovede.
Ja odporucam okolo 3 mg jodu, japonci dostavaju denne 12.5 mg v priemere, bezny Slovak nedostane ani 100 mikrogramov, ale niekolko miligramov chloru ,bromu,a pripadne aj fluoru, ktore vytlacia jod z tela.To zrejme tvoja lekarka nevie a preto nemoze brat do uvahy. Drzi sa chybnych zastaralych nazorov z roku 1948, ktore boli aj vtedy chybne a povery, ktora sa premenila na fakt/vieru medzi lekarmi, ze viac jodu skodi, bez ohladu na vyskum a prax napr u 132 milionov Japoncov.



3

Re: fibroadenom

dakujem za nasmerovanie. az teraz som si presla temy, mala som tyzden a pol nejaku virozu. Takze som sa rozhodla objednat dva druhy enzymov - n zymes a biocore, dalej Yam. uvazovala som aj nad bromelainom ale neviem podla Vas staci Bromelain 200 mg alebo max strength brom. 850 mg alebo bromelain s quercitinom? k tomu by som si este zohnala jod a budem pokracovat v brani vit. E 400. myslite, ze by to mohlo stacit na tie fibroadenomy? niektore dni ma to aj pobolieva, tak dufam, ze sa to nezvacsuje. este mam otazku ako dlho je potrebne tieto doplnky uzivat? (ze by som si objednala viac naraz, ked uz objednavam). dakujem pekne za odpoved



4

Re: fibroadenom

Ked si objednala N-zymes PA a Bio core, , nepotrebujes aj bromelain.
Alebo ked chces usetrit, objednaj si enzymy z iherb, sice su trochu drahsie, ale postovne je ovela lacnejsie.Tam odporucam najma Digest Platinum od firmy NOW a a Jarro-zymes plus od firmy Jarrow.
Jarro zymes su zivocisne(pancreatine plus enzym na tracenie fazule a zelenin bez vetrov) nuz a Digest platinum je jeden z najsilnejsich a z velkym mnozstvom roznych zloziek.

Kazdy doplnok sa pouziva podla potreby a tak dlho, kym je potreba.
Na virozy pozri napr temu
http://rng.nazory.eu/herpes
Ja obvykle vybojujem virozy za 2-3 dni masivnymi davkami vitaminu C(ester cC 1 gram za hodinu, v noci 2 gramy kazde 3 hodiny, aby sa clovek aspon ciastocne vyspal.)No a samozrejme ako podporne beriem NAC(na Slovensku acc) 2x500 mg, ) roztok citricidalu a oreganovy olej, aby oslabene telo nedostalo nejaku sekundarnu infekciu.
Vtedy beriem doplnok kyselin(ja totiz neman dost kyselin ako starsi clovek)nie betain HCl, ale L lysin HCl, ktory je zaroven antiviralny.
Najnovsie experimentujem s produktom z kokosoveho oleja, monolaurinom.. Napriek epidemii okolo sa ma tento rok este virus nechytil,,len trochu zapaly v strednom uchu, nie prilisne, ktore adresujem oreganovym olejom a teraz aj monolaurinom.