1

Téma: Pár otázok-jód

Mám otázku na Lugol's Iodine čo sa predáva na swansonsvitamins. Ako to mám vlastne úžívať 15 kvapiek raz týždenne na podbrušie, či to ani nie je tinktúra? Čítal som si komenty na swansone a tam si to dávaju do mlieka, kávy alebo vody denne. Som z toho jeleň...
A  ešte k KHCO3 berieš to každý deň alebo každý druhý a možem si to dať do hocičoho. Možem si k tomu dať aj enzýmy na prečistenie tela? Nebude sa to spolu byť alebo také niečo?



2

Re: Pár otázok-jód

Lugol je jod vo vode. Ja pouzivam ovela lacnejsiu jodovu tinkturu. Cez kozu je postupne dodavanie a viaze sa okamzite najma na podkozne tukove vazivo, tj zostava v tele.
Aj ja beriem skoro rano na prazdny zaludok KHCO3 a enzymi na precistenie..
Enzymi na travenie beriem s kyselinami, ale kyseliny sa neabsorbuju do krvneho obehu prakticky vobec, tj tie enzymi  absorbovane v tele pracuju pri prakticky neutralnom PH krvi.



3

Re: Pár otázok-jód

Takže každý deň?



4

Re: Pár otázok-jód

Jod si davam asi 15 kvapiek pod pazuchu raz za tyzden.
Alkalizujem sa skoro kazde rano(ked nezabudnem), lebo cez den s vacsim jedlom beriem kyseliny(betain HCl) a teda si okyslujem telo.

Inac telo samo vyraba rovnake mnozstvo kyselin a zasad v parietalnych bunkach v zaludku, takze po spojeni zasad z pankreasu s kyselinami v zaludku celkove to zostava neutralne.

Kedze ale mne sa netvori dost kyselin a teda aj zasad, musim oboje brat, samozrejme nie naraz aby jedno druhe nezneutralizovalo, lebo zaludok pocas travenia jediel musi byt silne kysly.