1

Téma: MMS2

Rng, čítal som nejaké príspevky a bol tam i tvoj, že veľmi neodporúčaš MMS2 v tobolkách granulované, že to môže poškodiť sliznicu v žalúdku, keď sa tam nejaká tá granula zachytí... Myslíš, že ju môže nenávratne poškodiť (vážne poškodiť), či keby sa i trocha poškodila, tak sa to po čase zregeneruje? Ďakujem.

2

Re: MMS2

Nepamatam sa, ze by som nieco take kedy tvrdil, hoci je to mozne, ze som mal urcite vyhrady, kedze sa jedna o dost agresivnu chemikaliu.
Ale pochybujem o tom "vaznom poskodeni" skor sa jedna o nevolnost a ta je povacsine sposobena ako uhynova reakcia.
Co sa tyka agresivity, obycajny aspirin je ovela agresivnejsi a v USA zomiera na vykrvacanie z aspirinu 17 000 ludi rocne. Takze ked sa nebojis brat aspirin, nemusis sa bat ani brat chlornan vapenaty.
Ale ako som povedal uz mnohokrat, ja sa sustredim na neskodne potravinove doplnky, nie na chemicke lieky, takze sa o tomto sice velmi ucinnom prostriedku velmi nevyjadrujem.

V nasom tele sice najdes aj kyselinu chlornu v minimalnych mnozstvach, ale vravet chlornanu vapenatemu mineralovy doplnok je trosticku prilis pritiahnute za vlasy.
Napriek tomu je obrovska skoda, ze tento prostriedok zakazali v EU, lebo by to bol vyborny nastroj pri velkych epidemiach, ktore mozu vypuknut kedykolvek, najma ked sa tolko laboratorii na svete zaobera genetickymi zmenami mikrobov roznych druhov.

Naposledy upravil: RNG (2010-11-30 02:18:46)