Casto su zapaly vnutorneho ucha sposobene kvasnymi/plesnovymi/hnilobnymi infekciami alebo virusami. A na to zialbohu atb nepomoze, dokonca naopak, ked potlaci v crevach uzitocne probiotika, ktore vyrabaju protilatky proti plesniam a kvasnym infekciam, tak im daju "zelenu"
Na plesne a kvasne infekcie je velmi ucinny carvacrol z oreganoveho oleja,
tiez ciastocne roztok citricidalu.
Kvapky roztoku citricidalu su tiez velmi ucinne do nosa na rozne mikroby sposobujuce zapal prinosnych dutin, ktory sa moze rozsirit aj do okolia alebo cez hlieny sa preniest na mandle, hrdlo, priedusky a dokonca aj do pluc.
Osobne sa vyhybam odporucaniu chemikalii, medzi ktore patri aj DMSO a MMS, nejedna sa o potravinove doplnky a clovek s nimi musi byt extra opatrny. Ale musim poznamenat, ze mnozstvo ludi malo s nimi uspech, ci uz s aktivovanym chloritanom(MMS1) alebo chlornanom vapenatym(MMS2)
Osobne, kedze som od detstva velmi nachylny na choroby dychacieho ustrojenstva, drzim "v pohotovosti" silne kapsule oreganoveho oleja, GSE/citricidal, extrakt z olivovych listov, chaparal,
a samozrejme beriem vitaminy C, E a D-3, selen, zinok,obcas probiotika a jod. Takze aj ked sa ma nieco chyti(a tomu sa nemozem nijak vyhnut) potlacim to vzdy za par dni bez toho, ze by mi to sposobilo vaznejsie ochorenie, horucky alebo praceneschopnost.
Naposledy upravil: RNG (2010-11-20 17:08:46)