1

Téma: probiotika

Dobry den. Ak beriem probiotika kazdy den v 4 nasobne vyssom mnozstve ako sa uvadza povolena denna davka na krabicke, napriek tomu ze som zdrava, ci si tym mozem nejako poskodit ? dakujem.



2

Re: probiotika

V crevach je vyse 1000 miliard organizmov z coho vyse 90% maju byt uzitocne probiotika. Z tohoto hladiska aj najsilnejsie doplnky maju len velmi malicko probiotik a spoliehame sa na to, ze sa sami ;po case  rozmnozia. Takze neobavaj sa predavkovania, je to len reklamna sucast navodu vyrobcu, aby sa prosdtriedok zdal silnejsi, ako v skutocnosti je.
Silne probioticke zmesy sa samozrejme rozmnozia rychlejsie  a o to skorej zacnu vyrabat ochranne latky pre nasu imunitu okrem inych funkcii pri traveni a vyrobe roznych uzitocnych zivin pre nas.



3

Re: probiotika

Dobry den poradte mi ktore probiotika si mam obj. pre dieťa 4,5 ročne a su prenho vhodne.Dakujem



4

Re: probiotika

Dieta ma v crevach roznake probiotika, ako dospely, tj kazde probiotika su dobre aj pre deti(tj ked ich vies do nich nejako dostat.) Samozrejme najlepsie su take, co su kyselinovo a tepelne odolne



5

Re: probiotika

http://www.iherb.com/Roex-Inc-Chewable- … 30553?at=0 MOžEM SI OBJ.TIETO PRE DIETA. CO MYSLITE?



6

Re: probiotika

To su sice len 3 kultury, typicke pre yogurtove, a nie su ani tepelne ani kyselinove odolne, ale je to pre deti vhodna forma-"cukricky"



7

Re: probiotika

tak skus mi niečo ine poradiť?dam na tvoj nazor



8

Re: probiotika

čo je lepšie brať zvlašť vitaminy alebo formou multivitaminov myslim A,B,C,D.Selen zinok atd.

Naposledy upravil: vladimira (2011-08-13 21:35:51)



9

Re: probiotika

http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Pr … 19518?at=0
Kapsula sa da otvorit a zamiesat do jedla.

Multivitaminove doplnky maju sice vela zloziek, ale z kazdej primalo. Osobne davam prednost jednotlivym, lebo tam dostanem to co potrebujem.



10

Re: probiotika

RNG mám na Vás otázku , pred nedávnom so dostal zápal priedušiek a bohužial som sa nevyhol antibiotikám ktoré mi úplne  rozvrátili črevnú mikroflóru , tj pociťujem silné pálenie a svrbenie po stolici , dokonca sa mi už objavila i krv . Antibiotiká som dnes vďaka bohu už dobral a rád by som vedel ako čo najrýchlejšie obnoviť črevnú mikroflóru a dať sa o kopy .

Doma mám tieto probiotiká : http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Pr … 19518?at=0



11

Re: probiotika

Ber denne aspon 2 krat, plus hromadu mikrovlaknin, nech sa mozu co najskor rozmnozit.Mozes brat aj 2 krat denne lyzicu psylia s poharom vody, zjest 2 jablka a podobne.
Zapal,priedusiek sa da velmi ucinne adresovatr roztokom GSE(pit aj kvapky do nosa) a tobolkami oreganoveho oleja, plus brat NAC(2 x 500 mg) Tak je to odstranene ovela rychlejsie, a to aj bez znicenia nasej ochrannej  probiotickej crevnej flory.