1

Téma: Slzenie očí

Prajem príjemný deň, ozývam sa s problémom, ktorý už dlhšiu dobu neviem riešiť, ide o slzenie oboch očí. Po rôznych vyšetreniach na očných oddeleniach, kde mi predpíšu buď umelé slzy, alebo Evercil, ktorý by mal nadmerné slzenie zastaviť, po vyšetreniach na alergológii (kde testy na základné alergény boli negatívne) a na nefrológii (obličky sú tiež v poriadku), som začala hľadať sama alternatívne spôsoby a absolvovala som a stále vlastne robím detoxikáciu organizmu podľa doktora Jonáša...  Stav sa trocha upravil, aj keď netuším či to súvisí práve s tým, už mi oči neslzia celodenne, len občas, napríklad ráno, občas cez deň, najhoršie je, že neviem identifikovať, čo to spôsobuje, stáva sa to totiž v rôznych situáciách, niekedy pri čítaní, niekedy pri šoférovaní (čo sa mi javí dosť nebezpečné, lebo slzenie je veľmi intenzívne), niekedy len tak z ničoho nič. Silné slzenie a zároveň pálenie. Pred menštruáciou som oči dokonca mávala až neprirodzene opuchnuté, ale toto som si vysvetľovala zadržiavaním tekutiny v ženskom organizme v tomto období a mám pocit, že po tom, čo si mi poradil Yam sa aspoň tie opuchy zmenšili, resp. občas sa ani neobjavia.  Nedávno mi pre reflexnej masáži chodidiel povedali, že sa tam javia nejaké problémy so štítnou žľazou... mohlo by s týmto súvisieť pálenie a slzenie očí? Podľa toho, čo som o štítnej žľaze čítala, nezdá sa mi, že by som mala nejaké príznaky ochorenia štítnej žľazy. Viem, že je to komplikované, ale predsa, nestretol si sa s niečim podobným? Ďakujem za prečítanie.



2

Re: Slzenie očí

Nuz aj mne obcas slzia oci, ked je privela pelu alebo vytrusov vo vzduchu, pomaha mi ciastocne brat quercitijn, vitamin C a bromelain.
Ale ked cloveka palia oci, tak si ich casto brhli a tym nanesie rozne mikroby do nich, takze je to ako uzavrety kruh.
Ja mam naviac "syndrom suchych oci" co je vlastne len permanentne napuchnute slzne kanaliky z viralneho zapalu, co nedovoli v noci poriadny tok slz na vycistenie a osetrenie oci slzami a ocnym mazom, rano sa to prejavi tym, ze nie su ziadne karpy v ociach, tj ziadne vyschnute slzy a vidim hmlisto.
Na to mi velmi pomaha koloidna strieborna voda nastriekana do oci rano a niekedy aj pocas dna, ked citim, ze ma palia oci.
Virusy za to zodpovedne su najma herpesy, ktore mame prakticky vsetci v tele stale, aj ked sa navonok nemusia prejavit, pozri si na temu herpes



3

Re: Slzenie očí

Ďakujem krásne za radu, skúsim sa v tom pohrabať:-)



4

Re: Slzenie očí

OK



5

Re: Slzenie očí

Kúpila som pravé koloidné striebro a začala som ho používať ako kvapky do očí, slzenie prestalo. Ani si nevieš predstaviť, ako sa teším, pretože toto je problém, ktorý som s lekármi riešila už niekoľko rokov. Dakujem.



6

Re: Slzenie očí

Takze je to jasny dokaz, ze to slzenie bolo z mikrobialnych dovodov.
Obvykle to zacina s tym, ze nase vlastne virusy sposobia zapal slznych kanalikov, cim sa v noci oci nevycistia a neosetria. Slzy obsahuju aj antimikrobialne latky. Nuz a cez den, ked su oci suche, drazdia na slzenie a clovek si ich trie a nanesie dalsie nakazy.
Proste cely kolotoc zacne s nasimi vlastnymi virusami a tie sa na stastie tymi kvapkami daju potlacit a nocny slzotok obnovit.
Poznas to vtedy, ked mas rano karpy ako za mladosti. To je vysledok toho nocneho cistenia.



7

Re: Slzenie očí

RNG, odporucas vyrobu koloidneho striebra doma ?
Precital som si tu viac prispevov na tuto temu, ci si pisal.
Samozrejme, nemam k dispozicii tolko meracich pristrojov, ako si pouzival ty...
Ci sa da kvalita urcit podla toho, ci je cerstvo vyrobene kol.Ag cire a bezfarebne ?
A druha vec je, samozrejme kde zobrat strieborny material s co najvyssou cistotou a obsahom Ag.



8

Re: Slzenie očí

Je to dost velky problem, ja som fyzik a castou mojho vzdelania bola aj elektrochemia a predsa som s tym mal dost problemov. Takze prve modely som aj ja kupil hotove, az neskor som ich zdokonalil a vyrobil si svoj vlastny.



9

Re: Slzenie očí

no ak eby som si chcel zostrojit namiesto kupy vlastne zariadenie ?
Vies mi dat k tomu nejake rady ? Bateria, odpor a podobne ?
Keby som pouzil staru Ag lyzicku ? V minulosti zvykli pouzivat dost ciste
kovy... ze by som ju nejako ocistil, jemne vybrusil ? A destilovana voda
sa da kupit ...
Napriklad "Demineralizovana" voda by nestacila ?



10

Re: Slzenie očí

Na to nestacia baterie a odpory, na to treba cela elektronika stabilizujuca prud a nieco na silne miesanie, inac si zostrojis zariadenie podobne ako tie na trhu, co vyrabaju strieborne "brecky"
V minulosti pouzivali ovela spinavsie kovy, ako dnes. Na vyrobu kvalitnej koloidnej striebornej vody potrebujes cistotu striebra 99.99%, tj cisty ingot(bulion)



11

Re: Slzenie očí

takze radsej v pripade potreby asi kupit, ako si s tym zacinat, pokial nepotrebujem cely zivot uzivat velke mnozstva ...



12

Re: Slzenie očí

Nuz ja to sam vyrabam len pre to, ze som mal obchody na Slovensku, kde som si myslel, ze netrba to dovazat, ked si to vieme vyrobit ovela lacnejsie sami. Ale prve 2 streborne generatory som aj ja kupil a nezostrojil si sam, az potom som robil rozne experimenty,ktore nebol priam lacne, lebo som si myslel ze s rastom tych obchodov sa podstatne zvysi spotreba koloidneho striebra a ten maly generator, co som v Lucenci namontoval nebude stacit, kedze mal kapacitu len 10 litrov denne  a jeho automatika bola nastavena na 6.5 ppm(TDS), co sa vlastne podla rozboru rovnalo asi 12 ppm dokopy ionickeho a neutralneho koloidneho striebra, pomerne jemneho.Roztok je samozrejme krystalovo cisty so silnou kovovou prichutou.
Ja som vyvijal na malych modeloch kontinualne automaticke zariadenie s ovela vacsou kapacitou a super jemnymi ciastockami(tj radove vacsie plochy elektrod, mensia vzdialenost, silnejsie prudenie)
Kedze sa to "podnikanie"na Slovensku bola cista strata a musel som z toho odstupit po casde, ked som uz prilis "vykrvacal" financne, zostal konatelke v Lucenci generator, ktory udajne este stale pouzivaju,
http://rng.nazory.eu/koloidne-striebro
a mne moje modely, ktore produkuju dost pre moju osobnu spotrebu a spotrebu najblizsej rodiny.



13

Re: Slzenie očí

a nie je napriklad kloktanie tymto koloidnym striebrom ucinejsie v zabijani streptokoka mutants a inych v ustnej dutine a hrdle, nez vyplach s GSE ?



14

Re: Slzenie očí

Zialbohu nemam nikde ziadne tabulky na ucinnost koloidneho striebra, co je aj dost tazko, lebo tie rozne kvality a koncentracie pracuju rozne ucinne.
Ja osobne pouzivam oboje, pre istotu a pridam aj oreganovy olej, niekedy aj extrakt z olivovych listov, collostrum a podobne.
Ja som si nie isty, o ktory alebo ktore mikroby sa jedna, skoro vzdy je ich viac, nielen jeden v "spolupraci"
A nemyslim si ze lekarske testy by mi v tom pomohli vela, kedze na znacnu cast mikrobov maju alebo nespolahlive alebo ziadne testy aj tak.