1

Téma: Zápal prostaty spôsobený E-Coli

Dobrý deň RNG. Pred cca dvomi mesiacmi mi bol diagnostikovaný chronický bakteriálny zápal prostaty. Na kultivácii ejakulátu bol nájdený nález: masívne E-coli. Dostal som na to Ciprinol, problémy na mesiac ustúpili, ale v poslednom čase cítim, že sa to vracia. Čítam vaše forá a podľa vašich rád, som si objednal: Berberine (Swanson, 60x400mg), Citricidal (Biochem Research, budem užívať 35 kvapiek do 1L vody, piť počas dňa), NAC (Doctors Best 600mg), Polenal Forte (extrakt zo žitných peľových zrniek  Secale Cereale),  Chcem sa Vás opýtať ako dlho mám užívať roztok Citricidalu..cca koľko dní? Chcel by som si objednať aj D-Manosu, mohli by ste mi napisať odkaz na niejakú kvalitnú, ktorá je účinná? Ak tieto odpovede už vo fórach sú, tak sa ospravedlnujem, ale odpovede na tieto dve otazky som nenašiel. Ďakujem Vám.

2

Re: Zápal prostaty spôsobený E-Coli

E-coli existuje aj taky, co sa maskuje tym ze sa zhromazduje do vacsich celkov a spolocne sa brani (VRE), tj   taky treba rozbit odhlienovacmi ako NAC a serrapeptaza

3

RNG napísal(a):

E-coli existuje aj taky, co sa maskuje tym ze sa zhromazduje do vacsich celkov a spolocne sa brani (VRE), tj   taky treba rozbit odhlienovacmi ako NAC a serrapeptaza

Ďakujem za váš čas. Budem brať aj NAC..ten mám už doma. Ako dlho je potrebné doplnky užívať aby som zabránil recidíve choroby a aby som definitívne tú E-coli vyhubil. Nechcem iba zmierňovať príznaky...chcem sa vyliečiť. Verím, že ten Citricidal (Professional) v kombinácii s ostatnými doplnkami pomôže.

4

E-coli sa da vyhubit pomerne velmi rychlo