1

Téma: cysta v prínosovej dutine

Ahoj rng,
som dlhoročná migrenička, ale v posledných rokoch (zvlášť za posledný rok) sa mi zvýšil počet migrén a niekedy ťahám šnúru aj 4 dni. Neurológ ma poslal na magnetickú rezonanciu a zistili mi cystu v prínosovej dutine na pravej strane tváre. Lekár si myslí, že zrejme to nie je príčina častejších migrén, ale odporučil mi dať si cystu odstrániť chirurgicky. Vieš mi poradiť nejakú alternatívnu liečbu, ktorá by cystu rozpustila. Ale cysta je dosť veľká 3,2 x 2,5 cm.
Mávam pľúcne chlamýdie a často smrkám, hlavne keď je daždivé počasie alebo hmlisto. Neviem, či by tá cysta mohla byť z toho.
Ďakujem vopred za radu.

2

Re: cysta v prínosovej dutine

Cysty sa daju odstranit branim silnych entericky pokrytych enzymov.

Plucne chlamidie su velmi zavazna choroba, lebo nicia imunitu a progresivne pomaly nicia cele telo
Pozri na prislusne temy, ako sa ich da postupne zbavit, nie len kratkodobe pouzivanie atb, co ich len trosticku zoslabi , docasne.

3

ďakujem za odpoveď. chlamýdie zvyknem liečiť ako si mi už dávnejšie odporučil - gse, oreganovy olej, koloidne striebro, ....
čo sa týka tých enzýmov - pomohla by serrapeptáza?

4

Hlavny je extrakt z olivovych listov, v davke 3 x 300 mg oleuropeinu, pripadne kvapky samento coumanda a banderol,  2 x 15 kvapiek z kazdeho
Ma cysty skor odporucam entericky pokryty pancreatin, ten je lacnejsi, ale aj serrapeptaza pomaha

5

super.  ďakujem za radu.

6

.