Téma: Pretrvávajúce e coli a enterococcus faecalis
Veľmi ťa prosím o pomoc, už sme naozaj z toho nestastni. O dieťatko sa snažíme už 10 rokov. Manžel má strašne zlý spermiogram s 0% morfológiou, čo je vraj dôsledok infekcie. Okrem toho má aj leukocyty v prostatickom sekréte a bielkoviny v ejakuláte a zápalové protilátky v tele. Zrejme ide o chronickú prostatitídu, trvajúcu už od jeho puberty, keď sa mu to prenieslo zo zápalu močového mechúra práve tam a nechápem ako to, že ziaden lekár to vtedy neriešil, prišli sme na to az teraz pri skúmaní zlého spermiogramu. Vychádzajú nám obom 2 baktérie, ktorých sa ani po viacnásobnej liečbe antibiotikami a dokonca aj autovakcinou nedokážeme zbaviť - ide o escherichiu coli a enterococcus faecalis. Ja mávam palenia a vytoky. Skúšali sme aj prírodnú liečbu, ale nič nezaberá. A tak ideme na posledný pokus. Prosím ťa, spísala som si to dobre?
1. Citricidal - máme tablety 125 mg aj kvapky od Nutribiotic tie strašne horké. Manžel má 95 kg, stačí pre neho takisto 35 kvapiek do pol litra vody? Nerozumiem tomu dávkovaniu, vedel by si mi napísať konkrétne množstvo? Ako dlho to máme brať pri chronickom viac ako 10 ročnom probléme ešte k tomu v prostate, kde máločo preniká? Aké dávkovanie zvoliť u tabliet?
2. Nac (2x600 mg) alebo serapeptasa (3x 120 000 iu) máme oba
3. Probiotiká - vieš nám poradiť nejaké extra silné na prostatu a vaginálne zápaly s konkrétnym pôsobením na tieto 2 baktérie? Odstup od citricidalu cca. 4 hod.
4. Oreganovy olej
Zo srdca ďakujeme za každú radu. Nemám jasno hlavne v tom citricidale a aké probiotiká.