1

Téma: Kremelina

Dobrý večer pán RNG, aký máte názor na kremelinu? Myslíte, že skutočne dokáže čistiť organizmus od candidy, plesní a pod? A čo obsah ťažkých kovov? Je bezpečné ju užívať z tohto hľadiska? Môže sa užívať aj v čase dojčenia? ďakujem

2

Re: Kremelina

Pokial neuvidim viacere lekarske studie o pouzivani cistenej kremeliny na detoxifikaciu, tak by som sa jej vyhol. Reklamam vyrobcov zo zasady neverim,,oni maju ulohu predavat za kazdu cenu a teda informacie od nich su zasadne nespolahlive.

3

Takže neexistujú žiadne lekárske štúdie o používaní kremeliny na detox organizmu? Myslíte, že môže byť nejako škodlivá? Začala som ju užívať a vidím, že sa nejako čistím, lebo mám stolicu častejšiu a objemnejšiu. Môže kremelina obsahovať nejaké škodliviny? A čo v čase dojčenia? Ďakujem.

4

Nz ked to nie je laboratorne kontrolovane dokladne, tak to samozrejme moze obsahovat rozne skodlive latky.
Ja osobne by som z tak relativne nerafinovanym/necistenym materialom neexpeimentoval
Na cistenie absorbciou radsej odporucam mikrovlakniny, co je zaroven potrava pre nase probiotika.