Téma: E.coli v moči dieťaťa

Dobrý deň, prosím Vás, ktoré z týchto odporúčaných produktov (D-manosa, Citricidal, serrapeptóza, oreganový olej) by boli vhodné pre 11 mesačné dieťa s opakujúcou sa E.coli v moči a leukocytmi a zistenou hydronefrózou jednej obličky? Po atb. liečbe sa moč v pravidelných 3-týždňových intervaloch pravidelne zakalí a páchne a je to stále sa nekončiaci kolotoč (bral už 4x atb.), zatiaľ nezaberajú ani homeopatiká. Zaujíma ma hlavne dávkovanie. Budem Vám vďačný za odpoveď.



2

Re: E.coli v moči dieťaťa

E coli sa da lahko znicit roztokom citricidalu
ATB sice potlacia coliformy, ale zaroven znicia aj probiotika,l tj tym, padom podstatne znizia imunitu.
A tak kedze koliformy su velmi caste okolo nas, dieta sa znova a znova nakazi.Escherichia coli je aj bezna bakteria v crevach odkial sa moze lahko dostat u dievcat do mocovej trubice a hore so ladvin. Pripadne, kedze tato bakteria sa vie zdruzovat do vacsich celkov(bipofilmy) a spolocne branit, nemusia na nu casto ani atb zabrat.
Na odmaskovanie odporucam najma NAC, co sa da rozpustit vo vode,a pit, ma to citronovitu chut. samozrejme treba brat aj mikorvlakniny a probiotika, lebo tieto, ked ich dobre krmis mikrovlakninami mozu osidlit skoro kompletne creva a vyse  strojnasobnit imunitu.
A potlacit escheriu coli v crevach, takze nemoze ani pri nedostatocnej hygiene sa preniest do mocoveho traktu

Pomaha napr aj cukor D-manose, ktorym, sa daju rozne infekcie urinarneho doslova vyplachnut. Dospela davka je 2 gramy kazde 3 hodiny(pol kavovej lyzicky) 
Pomaha napr aj berberine,dospela davka je 2 x 1 gram.

Homeopatika nemozu zabrat, lebo neobsahuju dostatok ucinnych latok. Ziodne homeopatikum, tj take co je podla definicie homeopatik, nepracuje na mikroby v Petriho miske takze nemoze pracovat ani v tele. Jedine, co zaberie je viera v liek=placebo, nie samotne homeopatikum
Uvadzam tu zasadne dospele davky, tj na 70 kg osobu, na ine vahy to treba prepocitat v pomere vah.

Naposledy upravil: RNG (2015-07-22 02:05:51)



3

Re: E.coli v moči dieťaťa

Ďakujem, a Citricidal sa ako dávkuje u takých detí? Je bezpečný? A ešte ten NAC - ktorý odporúčaš v prášku, lebo je ich veľa neviem sa v tom zorientovať. Veľká veľká vďaka.



4

Re: E.coli v moči dieťaťa

Roztok citricidalu(praveho tj takeho co obsahuje quaternialne zluceniny) odporucam najma ako 35 kvapiek do litra vody. To je davka na asi 70 kg osobu, na ine to treba prepocitat podla vahu.   To je zaroven koncentracia aj na kvapky do nosa oci, usi aj na rozne vyplachy.
Na male dieta povedzme 10 kg ti ten rozrobeny roztok na pitie  je dost na 7 dni.
Citricidal sa predava uz od roku 1982  takze to bralo dosial miliony ludi v USA a inych krajinach, a okrem hromady utokov nan sa im nepodarilo dokazat jeho skodlivost, aj ked sa akokolvek snazili. A farmacia vydava miliardy na boj proti doplnkom, co im kazi predaj ich chemickych patentovanych liekov.
A citricidal je velmi v ich oku, lebo je velmi ucinny a neskodny.



5

Re: E.coli v moči dieťaťa

Dakujem,este mam otazku,v lekarni sme dostali NAC Solmucol vhodny do 1 roka ale je v sirupovej forme,odporucane davkovanie je 2.5 ml 3x denne pre deti do 2 rokov. Myslis ze je to ucinna davka? Je to Solmucol 90



6

Re: E.coli v moči dieťaťa

Davky su zasadne nie na vek, ale vahu.
Ja odporucam na dospelu vahu=70 kg davku NAC 2 x 600 az 1200 mg. Obsah Solmucolu 90 je tu
http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/pi … 24445.html
kde v 10 ml tvrdia ze obsahuje 200 mg NAC. Takze si to mozes prepocitat podla vahy dietata.Ostatne e-cka su samozrejme nepotrebne, preto obvykle radim cisty NAC



7

Re: E.coli v moči dieťaťa

Lenže čistého NAC v prášku sa neviem dopátrať, vieš mi prosím poslať nejaký link kde sa dá objednať? Ďakujem



8

Re: E.coli v moči dieťaťa

Pozri napr tu
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best … Caps/41653
je tam sice aj selen aj molybden, ale to je skor dobre extra.