1

Téma: AC-11

Moja mama ma diagnostikovanu aj tetaniu,preto sa chcem informovat priamo na tento doplnok
http://www.energiabhip.sk/n/co-je-ac-11C2AE
V septembri 2014 si pisal na inej stranke,ze to je este len v stadiu skusania a nemas o tom vela informacii. Konkretne ma zaujima,ci s tym maju v USA ludia nejake skusenosti,lebo tu v diskusnych prispevkoch dost ludi pisalo,ze to na tetaniu pomaha. Co si myslis a ta cena nie je prehnana?
Spominaju tam aj patenty-http://www.energiabhip.sk/n/ac-11C2AE-a-jeho-patenty
obsahove zlozenie-http://www.energiabhip.sk/n/purple-caps
Viem ze si sa vyjadroval http://www.zdravie.sk/forum/237158/probiotika/
ale ja sa zaujimam v suvislosti s liecbou tetanickych stavov.



2

Re: AC-11

Tetania je nedostatok vodicov nervovych elektrickych signalov, co su rozne mineraly a CO2.
Takze treba dodat mineraly alebo napravit travenie, aby si ich clovek vedel vyabsorbovat zo zelenin.
AC11 je zmes silnych antioxidantov, nie je to zmes mineralov ani zdroj potrebnych vitaminov D-3 a K-2, bez ktorych sa mieraly nemozu poriadne absorbovat a tiez zabudovat do kosti

Nove a znackove vyrobky su obvykle znacne predrazene.



3

Re: AC-11

Rad by som to upresnil. AC11 nie je zmes silnych antioxidantov. Je to specialny extrakt z Amazonskej byliny Macaci pazrur, standardizovany na vysoky obsah jeho unikatnych latok (carboxy alkyl esters), ktore sa v tejto byline vo velmi malickom mnozstve nachadzaju. AC11 vyvyjala americka firma Optigenex cca 20 rokov a dodnes sa jej podarilo urobit tento extrakt, ktory obsahuje min. 8% tychto latok, ktore opravuju DNA cloveka. Je to najsilnejsia latka schopna opravovat DNA na svete. Takze sa zdaleka nejedna len o nejake antioxidanty. Okrem toho, ze opravuje DNA ma extremne silne protizapalove ucinky, vyrazne posilnuje imunitu, zlepsuje kvalitu a zdravie koze, brzdi sirenie rakoviny + potlaca negativne ucinky chemoterapie a taktiez vyrazne vplyva na dusevne zdravie a kvalitu spanku.
Ma dnes uz 10 US patentov a desiatky klinickych studii a odbornych clankov lekarov z celeho sveta. Hlavny vyvojar AC11 bol dr. Ronald Pero, veduci vedecky pracovnik Optigenex-u v odbore onkologia, jeden z najvacsich svetovych odbornikov na DNA, ktory publikoval viac ako 300 vedeckych clankov o opravach DNA.
Nie je to novy vyrobok, v USA je na trhu cca 15 rokov, ale koli zlozitemu sposobu extrakcie, rozsiahlemu vyskumu a vyvoju lacny prave nie je, to je pravda.
Ano, na tetaniu funguje vynikajuco (asi prave koli oprave DNA), moja sestra to prave na toto ochorenie dlhodobo uziva. Ale funguje priam fantasticky hlavne na zapalove ochorenia ako je artritida...



4

Re: AC-11

DNA je poskodene volnymi radikalmi tj najma oxidaciou. A antioxidanty tieto poskodenia  odstranuju, tj regeneruju DNA.
Bez ohladu na to, z akych zdrojov ich dostanes.
Z macacieho pazura sa vyraba aj samento, ale podla popisu je tento vytazok este silnejsi.
Patenty mozes dosiahnut len ked dokazes, ze taka latka nikde v prirode nebola a ze ty si ju prvy vytvoril.



5

Re: AC-11

Alfou a Omegou AC11 su spominane ,,carboxy alkyl estery", nie antioxidanty, aj ked mas pravdu, ze AC11 je aj silny antioxidant. Optigenex neobjavil nic nove, ale dokazal za 20 rokov vyvoja dostat z Macacieho pazura maximum tychto latok (min. 8% v extrakte), ktorych tato bylina obsahuje v klasickom stave extremne male mnozstvo.
AC11 je vynimocne a budeme o nom este vela pocut, v Europe je to zatial nieco nezname, ale uz sa zacinaju objavovat prve skusenosti aj u nas:
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zd … t-78609310

Ak by si to niekto chcel nastudovat podrobnejsie, tu su dole v .pdf studie, odborne clanky a podobne:
http://www.optigenex.com/ac11.htm

Naposledy upravil: JurajH (2015-11-23 08:36:59)



6

Re: AC-11

Dufajme.



7

Re: AC-11

RNG napísal(a):

DNA je poskodene volnymi radikalmi tj najma oxidaciou. A antioxidanty tieto poskodenia  odstranuju, tj regeneruju DNA.
Bez ohladu na to, z akych zdrojov ich dostanes.
Z macacieho pazura sa vyraba aj samento, ale podla popisu je tento vytazok este silnejsi.
Patenty mozes dosiahnut len ked dokazes, ze taka latka nikde v prirode nebola a ze ty si ju prvy vytvoril.

1. Rng prosim ta ked antioxidanti chrania bunku pred radikalmi , je to preto ze tie radikali nicia dna , takze v podstate antioxidanty chrania DNA pred znicenim ?

2 . a zaujma ma ci sa AC-11 da kupit na iherbe alebo swansone ? ale pod nnejakym inym nazvom ?

3. Rng a co sa tyka este antioxidantov , ktore su najucinnejsie na svete ked to dam do googlu tak najde len ac-11 . Ktore chrania tu bunku/dna najlepsie ? tipujem ze take ako vitamin c zinok selen atd to niesu ale nieco ako astanaxan ci ako sa to pise alebo nieco ine este . Toto ma dost zaujma na ktoe antioxidanti sa zamerat najviac .

4. co znamena ked sa hovori alebo preco sa hovori ze sportovci potrebuju viacej antioxidantov ? je to preto ze sport cvicenie atd sposobuje alebo zvysuje volne radikali ?

Naposledy upravil: ZlatyStaf. (2016-01-17 14:57:13)



8

Re: AC-11

1. Ano
\2. Zatial nie
3.Co je v googli je skor reklama, nez spravna informacia
Antioxidantov treba roznych dost, lebo kazdy poracuje v tele inac.
4. Viac jedla, viacej vytvorenych splodin, z ktorych su niektore volne radikaly a treba ich neutralizovat.



9

Re: AC-11

TOP latky latky na opravu DNA su  4, ktorych ucinok je nespochybnitelny a naozaj efektivne ucinny. A su to, enzym Dimericine, protein tepelneho soku Ubiquitin, Cytokin- Interleukin12 a AC11. Z toho su len 2 dostupne verejnosti. AC11 je jediny z nich antioxidant. Vsetko ostatne su len nepotvrdene dohady alebo maju len malu, zanedbatelnu schopnost opravovat DNA, ktora sa na zdravotnom stave neprejavi (mozu mat pozitivne zdravotne ucinky, ale nie zapricinene opravou DNA).
Dalsie latky, ktore by mohli byt efektivne ucinne pri oprave DNA sa len skumaju.

Mozem odporucit tento rozhovor doplneny studiami o oprave DNA, so svetovou odbornickou v oblasti opravy DNA Dr. Noah Scheinfeld- ovou

http://www.drpasswater.com/nutrition_li … epair.html



10

Re: AC-11

Opravovanie DNA je z roznych dovodov, na volne radikaly stacia rozne antioxidanty, na nadlzenie  telomerov ne napr je napr astagaloside 4.
Zaujimave, ze nasli na cistocne nadlzenie telomerov ucinnu aj napr obycajnu sosovicu.