1

Téma: slachy na ruke

ahoj RNG, prosím, čo si má dávať človek, ktorého bolia šľachy - asi- na ruke. bolí ho vlastne zápästie z vnútornej strany, najme pri pohybe, keď stláča dlań.
krém MSM už skúšal, no nezabral.

ďakujem



2

Re: slachy na ruke

Skus DMSO.
A samozrejme doplnky na klbovy maz ako avokado, dve za tyzden alebo CMO, az 1 gram denne.
Mozno ti pomozu aj enzymy ako bromelain  serrapeptaza a protizapalove curcuminoidy a boswelin.



3

Re: slachy na ruke

a to dmso som našla takéto v tekutej forme : https://www.mmskvapky.sk/DMSO-99-9-d39. … escription
je také ok?

ďakujem



4

Re: slachy na ruke

TYn isty vyrobok popuzivam aj ja, ale ja ho riedim na 70 % a pridavam do neho rozne veci, co chcem "prepasirovat "cez kozu do tela, najma antioxidanty ako resveratrol a ester C palmitat.  Po pol hodine po apluikacii si to miesto namastim kokosovym olejom, lebo DMSO vysusuje kozu.

Naposledy upravil: RNG (2015-05-29 15:18:44)



5

Re: slachy na ruke

RNG, prosím tak sme to zriedili na 70%. dotyčný môže mať príznaky ako- chuť cesnaku v ústach, suchoty, trpnutie zubov? a trošku pupačik na ruke, kde som mu to natrela.. je to ok? v akých intervaloch to môže natierať? a môže vôbec ked má takéto príznaky?

ďakujem



6

Re: slachy na ruke

Nuz ja pouzivam DMSO obcas u z dlhe roky, , tiez moj brat a moja zena, a ziadne s tych priznakov , co tu popisuju nemame. Trosticku ta zvlasna chut v ustach, ale nic ineho.
Natierat to treba ale len na cistu pokozku a aspo 1/2 hodiny sa toho nicom nedotknut. Potom to alebo umyjes, alebo natries kokosakom.



7

Re: slachy na ruke

a koľko by mala takáto liečba trvať?

ďakujem



8

Re: slachy na ruke

Nuz kym ti problem prejde. Ja mam DMSO aj v robote, aj doma, ked citim bolest v klbe, alebo na chrbte, tak si to natriem par dni po sebe, a odide to.



9

Re: slachy na ruke

Rng, prave som docitala clanok v jednom slovenskom tyzdenniku o nevhodnosti uzivania dmso,mms ci cds. Hlavne o nevhodnosti uzivania malymi detmi, urobili z toho naozaj hrozny clanok. Je to.pravda?
Dakujem za info



10

Re: slachy na ruke

Samozrejme loz, hoci s DMSO si treba davat pozor, aby nam do tela neprepasirovalo rozne neziaduce latky, napr plastiky.