1

Téma: kliešťová encefalitída

Dobrý deň,
chcela by som Vás poprosiť o radu pre môjho známeho (má len 16 rokov), u ktorého majú lekári podozrenie na kliešťovú encefalitídu. Niekoľko týždňov ho veľmi bolí hlava, nevie sa sústrediť,  je unavený, aj po miernej fyzickej námahe sa veľmi rýchlo vyčerpá (ľahká prechádzka), má halucinácie a je aj dezorientovaný.  Robili mu viaceré vyšetrenia, najprv ho začali liečiť na mononukleózu (užíval Entizol), potom mu liek vysadili, teraz užíva len lieky od bolesti, tie však účinkujú len na chvíľu. Čo v tomto prípade užívať z potravinových doplnkov? Ďakujem.



2

Re: kliešťová encefalitída

Ak je to viralna zalezitost, tak pozri na temu herpes
http://rng.nazory.eu/rubriky/h/herpes
Ja osobne by som pouzil kombinaciu chaparal(2 x 1 gram) collostrum(15 gramov rozmixovane v mlieku), 2 x 5 gramov monolaurinu a extrakt z olivovych listov ( 3 x 300 mg oleuropeinu)
Na regeneraciu nervov je treba omega 3 kyselina, DHA, davka 2 gramy denne, najdes ju v calamarine oleji, ale trochu je aj v rybacich olejoch

Entizol je proti parazitom prvokom a pripadne aj proti niektorym bakteriam
Mononukleoza je viralna choroba, virus je Epstein Barr, a na neho Entizol/metronidazole neposobi. Preto tak dlho liecia mononukleozu.....



3

Re: kliešťová encefalitída

Ďakujem za rady, včera bol na infekčnom a nakoniec mu potvrdili boreliózu.Má užívať oleuropeín a serrapeptazu, bude to stačiť, alebo ešte niečo k týmto dvom treba pridať? Predpísali mu azitromicyn a isoprinosine, stále pociťuje tŕpnutie úst a končatín.



4

Re: kliešťová encefalitída

Boj proti borelioze je najmä extrakt z olivovych listov, kde treba 3x300mg oleuropeinu, potom na odmaskovanie ako NAC alebo serrapeptaza. Potom kvapky Samento, Banderol a Coumanda.

Dolezite su aj probiotika, pretoze nam vytvaraju az 70% protilatok do celeho tela a tiez treba aj mikrovlakniny, aby sa mohli tie probiotika rozmnozovat.



5

Re: kliešťová encefalitída

Nuz zialbohu tie atb to adresuju len ciastocne, ale co spravia zarucene, ze ti znicia probioticku crevnu floru, tj je nevyhnutne si ju obnovit co najskor
(probiotika a mikrovlakniny treba brat ale cely zivot)