Téma: Pocit chladu, tlak a bolesť v podbrušku
Zdravím..
v Novembri minulého roka mi vyberali obličkový kameň, nechali mi tam mesiac zavedený stent..po jeho vybratí bolo všetko ok..
Asi po necelom mesiaci som začala mať problémy s nepríjemným nutkaním na močenie..urológ mi robil iba ultrazvuk a dal bez vyšetrenia moču biseptol ale ten mi nezabral..keďže nepomohlo, hneď po týždni mi bral moč na kultivačné vyšetrenie (vraj sa to má robiť s odstupom času ak beriem nejaké lieky, lebo sa tam nemusí nič ukázať..no napriek tomu mi hned robil to kultivačné čo som sa teda čudovala) samozrejme bol výsledok dobrý..nakoniec som šla ku gynekologičke lebo som cítila aj čudné pocity v podbrušku akoby aj chlad vo vnútri a tiež aj na vnútornej strane stehien.. že vraj tam mám zápal, tak mi predpísala tabletky Macmirror..kým som ich brala to nutkanie sa zlepšilo, ale po dobratí sa to znova vrátilo..bola som za ňou znova, vraj tam vidí stále zápal(neviem podľa čoho to usúdila,či len podľa výtoku?) tak som mala prísť znova na odobratie výteru na kultivačné vyšetrenie(a zas tesne po dobratí liekov macmiror)..vysledok bol zas dobrý..pýtala som sa aj na to nutkanie na močenie lebo to ma trápi najviac ale to vraj mám zájsť za urologom..ale ja som už z toho na nervy že si ma pohadzujú..veď ten mi nič nezistil..keď mi aj robila ultrazvuk zvnútra,ukázala mi na močový mechúr že tam vidí nejaké epitely(samozrejme viac info o tom neposkytla, mala som pocit že ju otravujem otázkami) ..ale čo mi tým chcela povedať netuším...z čoho to môžem mať podľa vás? Nemôže to naozaj súvisieť aj z gynekol. hladiska ked tam mám nejaký zápal podľa nej?Už sa to ťahá dosť dlho a už nevládzem, veľmi je to nepríjemné..
Popritom pocitujem občas bolesti krížov, brucha po bočných stranách.
Asi tri mesiace som brala v kuse brusnicové tabletky a nalievam sa v kuse čajmi(urologický a iné bylinkové striedam)
To nutkanie bolo asi dva týždne tak intenzívne, že som ani v noci nemohla spať.
Teraz toho času to už nieje také ale stále to cítim tak nepríjemne(pocit chladu, tlaku, divnej bolesti a nafúknutia v podbruší), ten pocit chladu akoby sa ťahal až na vnútornú stranu stehien, mám pocit napnutia a slabosti nôh.
Užívam dlhoročne
Eliceu - proti úzkosti
Euthyrox-autoimunna thyreoditída (to ani netuším čo je)
Chvíľu užívam aj Magne B6- podľa neurologičky mám tetanický syndróm
A mám aj dlhoročné hučanie v ušiach
Navštevujem aj gastro od detstva(tri krát preliečený helikobakter, reflux), najnovšie mi zistili alergiu na kravské mlieko)
Môžu tie problémy súvisieť s trávením?
Prosím poradte čo si o tom myslíte, lebo mám pocit že lekári na to nevedia prísť.
Vďaka