RNG napísal(a):O ketony sa velmi nestaraj, lebo tie su velmi pravdepodobne vysledkom zvyseneho spalovania tukov.
Ked telo prestane spalovat tuky a zacne normalny sacharidovy ctyklus, ketony zmiznu. Pankreatin mozes brat kedykolvek, telo je vzdy dobre precistit. najma ked si mal zle travenie urcity cas a telo mas teda zamorene.
Díky RNG za všetky rady, ste neskutočný macher!!!
Čím viac nad tou svojou chorobou premýšľam a opieram to o fakty, ktoré som sa od Vás naučil, tým viac mi to do seba zapadá. Prekonal som črevnú virózu, ktorá mi zničila v žalúdku bunky zodpovedné za tvorbu žaludočných kyselín. Následne prišla žalúdočná nevoľnosť, nakoľko mi všetko jedlo ostalo stáš nestrávené v žalúdku a rôzne mikroorganizmy začali napádať môj žalúdok. K zhoršeniu stavu mi pomohlo, že mi lekár predpísal nolpazu / účinná látka omeprazol/ aj napriek tomu, že mi pod endoskopom nevidel žiadne vredy a jej užívaním som sa vlastne dostal do začarovaného kruhu. Meditovať nad tým, či som mal helicobactera už pred chrípkou alebo ho dostal až potom je zbytočné, nakoľko to už nezistím / možno som ho dostal aj nevyčisteným endoskopom?/. Jasné je len jedno, že toho shitbactera treba zničiť, treba naštartovať postupne tvorbu kyselín / čo dúfam ešte pôjde v mojom prípade, mám len 40r:-) / a celkovo upraviť trávenie. A hlavne netreba sa báť brať doplnky ako koloidné striebro, DGL, či kyseliny. Pokiaľ ľudkovia nemáte vredy, môžete kyseliny veselo brať. Ja mám chronickú gastritídu a dnes som si už šupol 5 betainov HCL a neskučím v rohu od bolesti ale mi je konečne fajn.