ale zase uši ma bolievaly takže pravda to asi bude no a existuju aj nejake antibiotika ktore ničia mikrobi a potlačuju zapali?
ešte chcem povedať na mykoplazmi,chlamydie a borelie som bol vyšetreni len raz som mal hranične chlamyidie ale už 2x som bol odvtedy a neboli zvyšene... take čo to može byt ??
mam spomalene hojenie ran,zapal v žaludku,v januari mi našli žlč v žaludku (može byt zapal z toho?) pravdepodobne aj zapal stredneho ucha, mavam často nádchy, pred 3 týždnami som mal slabu chrípku,mesiac som sa stravoval proti candide no nepocitoval som zlepšenie (tež som bral aj doplnky), tiež ma bolieva na žaludi čo bude zase asi nejaky možno zapal.. same zapaly a ja jem doplnky berem probiotika a ako by som ani nič nerobil mi to pripada a to som bral aj nac a serapeptasu, a dlhodobo brat doplnky si moc dovolit nemožem kedže nemam už moc penazi a rodina mi v tomto moc neverí.. oni by boli radšej keby mi daly asi lieky dokotry .. lenže teraz ani lieky nemožem lebo čakam na výsledky okrem ozzionu napotlačanie kyselin... a tiež mam helicobaktera pylori a v krvi na biochemii mi našli b. hominis (mali sme mačku možno s nej)
čo robia doktory v pripade ked maju liečit zapal? vedia že zapal je ako vy hovorite z mikrobov a davaju na ne aj lieky či len daju lieky na zapal ak su a dovidenia?
akymi vyšetreniami sa zistuju rôzne mirkobi,parazity proste všetko ochladom týchto malých hovan z prepačenim už ma seru... bol som na infekčnom no tam robily chmalydie,borelie a mykoplazmi žiadne parazity ani nič podobne.. kde sa to robi nejake komplexne vyšetrenie ?? a ako sa to vola?? na biochemii?
na HP je dobre koloidne striebro a čo ešte??
a na B. hominis e niečo dobre?
Naposledy upravil: menma1 (2015-03-06 11:25:52)