1

Téma: Picamilon.

RNG, objednala som si GABA od Swansonu ale maju iba aj s B6. A tak som rozmýšľala, že si ešte objednám  Picamilon, ale neviem ktorý. Môžete mi poradiť či tento vyž. doplnok je dobry? Picamilon 150-90 kapslí - od Amazon, alebo ktorý je dobrý, môžete mi dať link na ten najlepši?
Ďakujem.



2

Re: Picamilon.

Na znackach nezalezi, a myslim ze aj tak je zatial jediny vyrobca (?)  na trhu  v USA(Serious Nutrition Solutions) a teda odporucam jeho 150 mg balenie. Ale videl som uz aj praskovy, co je na vahu lacnejsi, od firmy Lift Mode, pochybujem ze su vyrobcovia ale len dovozcovia a balia.
https://liftmode.com/picamilon-100-gram … oCevrw_wcB



3

Re: Picamilon.

Swanson ma aj cisto len doplnok GABA: http://www.swansonvitamins.com/swanson- … g-100-caps a aj vitamin B-3 (flush-free forma): http://www.swansonvitamins.com/swanson- … ize=SWU080 alebo vacsie balenie: http://www.swansonvitamins.com/swanson- … g-240-caps

Inak na fore som nasiel aj dalsie zdroje picamilonu, pozri v tejto teme: http://rng.jecool.net/viewtopic.php?id=658



4

Re: Picamilon.

OK



5

Re: Picamilon.

RNG, Pietro ďakujem Vám za odpoveď.
Ten Picamilon od Amazon sa mi zda drahý, ale chcem sa spýtať, keďže som si už dávnejšie  objednala od Swanson GABA 500 mg + B-6 2 mg a budem ho užívať spolu s vit.B3 - Niacin flush-free formu inositol hexanicotinate, nevadí, že tam bude aj B6 ? Bude to mať rovnaký účinok ako keby som uživala Picamilon?
Ďakujem.



6

Re: Picamilon.

B-6 nepracuje proti, prave naopak moze podporit funkciu ukludnovania. Naviac 2 mg B-6 je skoro nic.