Téma: Trojklaný nerv
dobrý den chcela by som poradit pre moju mamu -57ročná, trpí nervovými bolestivými záchvatmi trojklann nervu-absolvovala vyšetrenia-nič nebolo zistené
dakujem
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Prírodné liečivá môžu (ale aj nemusia) pomôcť, závisí od toho, či ste výberom trafili klinček po hlavičke. Veľmi dobre sa darí triafať klinček po hlavičke takým opiciam, ktoré keď sú choré, dokážu si v prírode nájsť tú správnu rastlinu, dokonca tú správnu časť z nej, ktorá im pomôže vyzdravieť. Ako je to možné? Majú to v sebe naprogramované? Odpoveď nepoznám, ale z vlastných skúseností viem, že prírodná strava je v prospech zdravia lepšia ako tradičná slovenská kuchyňa. ďaľšie informácie
iHerb zľavový kód ZAL259
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
dobrý den chcela by som poradit pre moju mamu -57ročná, trpí nervovými bolestivými záchvatmi trojklann nervu-absolvovala vyšetrenia-nič nebolo zistené
dakujem
Nervove bolesti roznych druhov su vyvolane zapalmi nervov, ktore su spravidla sposobene viralnymi utokmi v tele, najma starsich ludi, ktori maju znizenu viralnu imunitu. Dovodom su premnozenia nasich v tele vzdy pritomnych virusov, takze si ich lekari nevsimaju(herpesy roznych druhov, cmv, ebv, hpv...)
Najma HSV1 a HSV1 a VZV=varicella zostrix su hlavne dovody
Pozri na temu http://rng.nazory.eu/herpes
Na regeneraciu poskodenych myelinovych obalov treba brat kvalitne rybacie oleje v davke 6 az 10 gramov denne, lebo tie obsahuju dnes v potrave vzacne oleje EPA a DHA, ktore su potrebne na regeneraciu myelinu(nervova izolacia)
Docasne proti zapalom pomahaju aj rozne protizapalove doplnky, najma curcumin , dumbier, boswelin, a enzymi, najma serrapeptaza. Sice adresuju len symptom=potlacia zapal, ale aj to telu umozni sa "svojpomocne" vyhojit.
Jedna z kvalitnejsich zmesi na trhu je napr http://www.swansonvitamins.com/SWH084/ItemDetail?n=0
kde samozrejme odporucam aj z osobnej skusenosti masivnejsiu davku, 3x2 kapsule v pripade silneho zapalu, 2x1 kapsulu udrzobne , najma proti alzheimerovej chorobe .
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.