1

Téma: Myadec a MSM zákalky

Dobrý deň na internete som sa dostal ako zmierniť zákalky v sklovci použitím Myadec multivitamínov a MSM kvapiek bližie som sa dočítal na http://floatertalk.yuku.com/topic/1871/ … LZf_yuG82A. Problém je ten,že Myadec nie je na trhu dostupný náhradu každý odporúča Centrum čo nie je dobrá voľba čo dotyčný spomína v jeho príspevku. Viete mi odporučiť nejakú rovnako dobrú alternatívu ako bol Myadec? Za odpoveď Vám veľmi pekne vopred ďakujem.



2

Re: Myadec a MSM zákalky

Myadec sa este stawe da kupit, je to zmes roznych vitasmoinov a trosku mineralov, ale nevidim tam nic, co by malo odstranit zakalky.
http://www.medshopexpress.com/948861.html
Na to treba polarne rozpustidla ako MSM a DMSO, alebo enzymy, silne, ktore tie zakalky, co su obvykle bielkovinne zhluky rozpustia.
Inac doplnok jodu a selenu tiez pomaha samotnemu telu vyrabat cistiace enzymy, pre to i aj pre ine ich odporucam doplnat.



3

Re: Myadec a MSM zákalky

Mne na stánke vypísalo "This product is MANUFACTURER DISCONTINUED":( Viete mi odporučiť nejaký konkrétny recept ktorý by mi mohol pomôcť, lebo zákalky sa množia a nič som sa internete nenašiel, s kúpou kvapiek a ostatných produktov by som sa obrátil na Vás.



4

Re: Myadec a MSM zákalky

Ako som povedal, treba brat silne enzymy, ako napr entericky pokryty pancreatin, ekvivalent 2 x 6 gramov pancreatinu,  na cistenie tela, pripadne aj kyseliny a enzymy (betain HCl s pepsinom a pancreatin)s jedlom.
A samozrejme jod, selen a zinok , tiez MSM a DMSO ,co su polarne rozpustadla,