Téma: Dvojrocne problemy s palenim gastra a jazyka.
Ahoj rng pisem ti za moju kamaratku ktorej bola diagnostikovana borelia chlamydie mykopl aj herpes virusy testy mala robene v augsburgu v nemecku.Na zaciatku jej symptomov bolo take zvlastne palenie v gastre na gastroetr.nemala ziadne zmeny v gastre a ph metria jej nepreukazala reflux okrem toho mavala zvysene teploty tvorba aft ustnej dutine bolest trojkl.nervov obcas bolest bedr.klbu.Bola 9.mes na atb liecbe vsetky symptomy jej odisli az nato gastro opet bola na hadici ziadne zmeny ani zapalove zmeny nema ,ale sa jej okrem takeho zvlastneho palenia pridruzila kyslost jazyka po vsetkom co zje aj pije a palenie zaludka obcas tlaky v bruchu a plynatost...skusala hlc betain ale nepomahal pali ju to nadalej tak isto skusala helicid a tiez pali dokonca ma kysle sliny a citi ze sa jej zubna sklovina nici...stolicu ma v poriadku 2.krat denne.Doktor gastroentrolog si mysli ze to ma zasiahnute nervy z borelii....Takze skusala aj hcl betain nepomahal skusala helicid nepomahal dava si teraz aloe veru ...trakt ma bez vredov polypov je cisty nezapaleny.Napriek tomu ze doktor tvrdi ze to je napadnuty nerv.system si objednala kolidne striebro a nafslej uzivat bude aloe veru...Prosim ta co by si jej mohol poradit na to palenie v zaludku a kyslost v ustnej dutine?Dakujeme.