1

Téma: Neustále upchatá jedna nosová dierka

Dobrý deň,

Mám zápal prínosových dutín. Ľavú nosovú dierku mám neustále zapchanú. Nemôžem cez ňu dýchať. Na večer používam iba nosový uvoľňovač - nosové kvapky. Prvý krát som to liečil antibiotikami (Medociprin 500 mg - Ciprofloxacín) v apríli 2014. Teraz sa mi to znova vrátilo. Nemal som nádchu ani chrípku. Bol iba slabý nábeh na nádchu, ale to prešlo, ale nosová dierka ostala upchatá.

Kúpil som si oreganový olej - candimis (http://biocare.sk/eshop/produkt/candimi … tAodqUAAkg), taktiež 60% roztok Citricidalu / GSE a koloidné striebro 10ppm a ešte kokosový olej.

Prosím o radu, lebo som veľa tu o tom vyčítal, že to pomôže. Prosím pán RNG, v akom množstve riediť a čo odporúčate z tých troch vecí brať ako prvé do nosa.

Kúpil som si na to nádobu, ako som sa tu dočítal, nádobu nosového spreja Vincentka. Má obsah 25 ml. Prosím poradte, pomôžte, ako mám a čo rozriediť a s čím začať.

Budem Vám veľmi vďačný. Antibiotiká by som už nechcel brať.

Ďakujem

Ahoj,

prosím, mohol by mi niekto poradiť, že čo fakt zaberie z tých vecí na nos? Mohol by mi niekto poradiť fakt, ako to správne rozrobiť?

Prosím, ozvite sa.

Ďakujem



2

Re: Neustále upchatá jedna nosová dierka

Do 25 ml nadobky daj skoro doplna kokosovy olej  a 2 kvapky toho citricidalu profesional formula.



3

Re: Neustále upchatá jedna nosová dierka

ahoj,

ďakujem....chcem sa ešte spýtať, ako môžem namiešať a s čím oreganový olej alebo koloidné striebro či sa dá použiť do nosa ...



4

Re: Neustále upchatá jedna nosová dierka

Oreganovy olej neodporucam do nosa nijak inac, len inhalovat, je to priis silna korenina. ked chces inhalovat, tak si daj na papierovu trubku 1-2 kvapky a cez nu dychaj.
Koloidne striebro sa nesmie s nicim miesat, nesmie sa ho dotknut ani kovovy predmet a mozes si ho kvapkat do nosa a oci tak ako je.



5

Re: Neustále upchatá jedna nosová dierka

RNG nevieš čo by sa dalo robiť s vazomotorickou nádchou? Ďakujem.



6

Re: Neustále upchatá jedna nosová dierka

Nadcha moze byt z roznych dovodov a kazdy z nich poterebujes adresovat osobitne a inac.
http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency … 001648.htm