1

Téma: syndróm suchého oka, alergia na chlad v oku,alergia na PbSO4 a PE

Dobrý deň.

Chcela by som sa spýtať ako liečiť syndróm suchého oka, alergiu na chlad v oku,alergiu na síran olovnatý a polyetylén. Trvá to už viac ako rok.
Beriem prírodné lieky Angelica Star na hormonálnu zmenu keďže som podstúpila minulý rok operáciu maternice. Na alergie beriem Omega-3 Perillaol-Kapseln a L-Lysine. Predtým som mala aj Cordyseps.
Na suché oči si dávam Vidisic gel alebo Ocutein kvapky. Tieto lieky aspoň dočasne pomáhali v teplých mesiacoch, no pri chladnejšom počasí sa účinok vytráca. Pridávajú sa bolesti hlavy a pocit závrate a nervozity.
Neviem ako ďalej. Čo by ste mi odporučili?

Ďakujem

Miriam



2

Re: syndróm suchého oka, alergia na chlad v oku,alergia na PbSO4 a PE

Syndrom sucheho oka je z infekcii, najma herpes, ktory sposobi, ze sa tvori menej slz a teda oko nie je spravne cistene a osetrovsne, najma v noci. Ja na to pouzivam koloidne striebro, to potlaci infekcie v oku aj slznom kanaliku.
Zavraty su najma z infekcii vo vnutornom uchu, kde rozne mikroby sa dostanu v noci v spanku pri kasli hore Eustachovou trubicou, Pomana na to najma NAC, serrapaptaza a oreganovy olej.
Na odmorenie tela treba pouzivat enzymi, absorbciu a chelaciu.
Z absorbentov spomeniem mikrovlakniny, najme superjemne, ako modified citrus pectines.
Odmorovanie od olova je najma chelacne, pouzitim napr potravinoveho kyslidla EDTA. Precistenie pecene odporucam kazdemu z casu na cas, pouzitim protokolu dr Berksona a zaroven branim dostatku mikrovlaknin, co zamorenu zlc vynesu z tela.

Naposledy upravil: RNG (2014-11-17 00:55:38)



3

Re: syndróm suchého oka, alergia na chlad v oku,alergia na PbSO4 a PE

Dobry den,dakujem za odpoved no chcela by som sa spytat,ci NAC,serrapaptaza a oreganovy olej dostanem v lekarni alebo na internete.Je z tych veci,co ste mi napisal nieco konkretne na alergiu na chlad,ja som mala alergiu na chlad 3 roky len v nose ,davala som si v zime kvapky,aby som mohla nosom dychat,teraz mi to preslo do oci.Trocha sa nadycham studeneho vzduchu a mam nasypany piesok v ociach,kvapky mi vtedy nezaberaju,prejde mi to az na druhy den.A to este nemrzne.Podotykam ze syndrom sucheho oka mi ocna lekarka potvrdila v maji.Ale najviac ma teraz trapi,ze mi je kazdy den zle,az na odpadnutie a to som teraz uz treti den doma,ani von nechodim,je mi takto uz asi 2 tydne.Neviem si to vysvetlit,lebo tie lieky co som vam spomenula beriem uz par mesiacov a nezistila som zmenu,akurat som zvysila pocet kapsuli PERILY na najvyssi dovoleny denny pocet ,to mam na alergie.V praci sa stretavam s PbSO4 a PE,ale v poslednom case som s tym nemala velke problemy,tak uz naozaj neviem.Do prace chodit musim a chcem,lenze sa clovek tazko sustredi,ked mu je zle.Velmi pekne vam dakujem.



4

Re: syndróm suchého oka, alergia na chlad v oku,alergia na PbSO4 a PE

Lekarne su na lieky, nie na potravinove doplnky, aj ked niektore tam najdes, lebo lekarne su tak isto podniky, ktore chcu predat co najviac.
Ale ich vyber je mizerny a ceny privysoke.