1

Téma: Otázka

p.RNG možem Vas nazor na medicinsky priemysel skopirovat do ineho fora?



2

Re: Otázka

Samozrejme. Ale moj nazor nie je unikatny, lekarov co maju taky nazor je len v USA aspon 15 tisic a od nich som to vlastne postupne prevzal, ked som nebol spokojny s vysledkami po sledovani rad monopolnej mediciny.



3

Re: Otázka

No hej, ale tu  na Slovensku je unikátny, skoro všetci pozerajú na doktorov ako na osoby s patričnym vzdelaním, ale že je to vzdelanie jednostranne zamerané im nedochádza.



4

Re: Otázka

Tak je to zialbohu na celom svete, nie len na Slovensku a tak aj vsade lekari vystupuju. To maju natlcene do hlav v skolach dokladne a akekolvek odchylky od toho, co sa v skolach naucili su prisne trestane monopolnym systemom.



5

Re: Otázka

A mozem sa opytat vy uz teraz vobec nechodite klasickym doktorom?



6

Re: Otázka

Nie. Dlhe roky som nebol, minuly rok ma zlcnikove problemy prinutili ist na pohotovost, zlcnik mi vyoperovali(34 stychov, bol udajne uz uplne sa rozpadajuci, ale zaujimave, ze som nikdy pred tym nemal s nim ziadne problemy, ziadne varovanie...) takze tam som musel pri vstupe do nemocnici sa odovzdat rukam lekarov , bez protestov, a tito do mna za ten cas v nemocnici(6 dni) napchali hromady roznych liekov, vcitane asi 5 typov antibiotik a podarilo sa im dokonale mi zniocit crevnu floru, takze som trpel asi 2 tyzdne hnackami, az sa mi to podarilo doplnkami odstanit. nachytal som tam aj kvasnu infekciu, co som tiez musel likvidovat vyse tyzdna. A co bolo najhorsie, mal som neustale krvacanie v crevnom systeme, co trvalo vyse 2 mesiace, niekde som sa asi nezahojil kompletne(ako cukrovkar DM-2 sa slabo hojim) a bijoval som proti tomu jedenim rebarbory, ktora je silny koagulant.
Samozrejme ked som to spomenul lekarom ,najprv sa tvarili, ze ma nepoculi, neskor mi nadskrtli, ze by bolo dobre ma znovu rozrezat a pripadnu ranu kauteterizovat.
Nuz samozrejme na take nieco som rozhodne nepristal a odvtedy som zase bez lekarov, tj bez beznych lekarov, rad mojich lekarov, co odoberam od nich peripdika sa samozrejme drzim.
Inac sa s lekarmi stretavam  osobne len spolocensky alebo rodinne, mam tiez viacero kamaratov a spoluziakov  zo strednej skoly lekarov, s ktorymi drzim spojenie.



7

Re: Otázka

RNG , moze byt za svetlou stolicou aj nejaky iny dvovod ako upchaty zlcnik ?



8

Re: Otázka

Svetla stolica je nedostatok zlci



9

Re: Otázka

RNG napísal(a):

Svetla stolica je nedostatok zlci

Ano ale moze to sposobyt aj nieco ine ako kamienok v privode ?



10

Re: Otázka

Moze.



11

Re: Otázka

RNG napísal(a):

Moze.

Napriklad ?



12

Re: Otázka

Mozes mat napr problemy s pecenou, aj tam sa tvoria kamene A moze to byt aj polyp, co ti zabranuje tok zlci



13

Re: Otázka

RNG napísal(a):

Mozes mat napr problemy s pecenou, aj tam sa tvoria kamene A moze to byt aj polyp, co ti zabranuje tok zlci

Polym mam ale vo vnutri zlcniku nie v privode ani pri privode , normalne mam stolicu tmavu len ked som si dal silymarin tak bola svetla .
Pecenove kamene su tiez vydno na sone nie ?



14

Re: Otázka

Na sone pochybujem ale na CT alebo MNR su definitivne vidiet.



15

Re: Otázka

RNG, miesam si krem podla tvojej receptury. Všetko z jedlých produktov.
Prave mi prisla acid hyaluronic od NOW tekutá. Môžem si ju pridať do môjho kremu?
Ak ano, kolko asi? dakujem velmi.



16

Re: Otázka

Kolko len chces. Obvukle hyaluronan sodny prichadza v az 3% roztoku a ja som si predal do kremu a tvar az 20% toho roztoku, "aby som bol krasny" hahaha.