1

Téma: Krv, alebo alergia?

Doby deň, obraciam sa na Vás o radu na vyživové doplnky pre dcéru /40r./ s nasledovnými potiažami:

Mali sme v domácnosti zvieratka – morské   prasiatko. Jedného dna pred cca 3 rokmi ma poškriabalo a olízalo mi ranu.   Asi za 4 dni som zistila, že to mam červene a išla som kožnej. S morsk. prasiatkom som bola u lekára a ten sa vyjadril že ma nejakú  typickú mykózu pre morské prasiatka.
Od tej doby trpím pocitom vysúšania v hrdle akoby sa na mne prejavoval problém s virozovim ochorením hrdla. Krčná sa vyjadrila, že hrdlo je v poriadku a testy na zvieracie chlpy sú negatívne .
Pozitívna kontrola: Histamín.
Lekárka mi dala Imunol na zlepšenie imunity, ale problém pretrváva. Lekárka mi predpísala liek  ktorý obsahuje antihistaminikum a pseudoefedrinu . Užívam ho 4-5 dni  a potom 4-5 PAUZA.. Vtedy je dobre.
Keď to prestanem užívať stav pocitu suchého hrdla a suchej pokožky a vypadávania vlasov  sa vracia .
Výsledky vyšetrení Imunochemia IGg,A;M;E;C3;C4; CIK v norme.. Hodnota HBG  117 / - /
CRP menej ako 5
ASLO menej ako 22
CD znaky CD3 78,8%;...1,37;
CD4 29,4% ..0,5 / - /;
CD8 45.4%...0,79;
CD4/CD   8,65; 
CD16/56   12,8%...0,22;  CD19... 8,33%...0,14
Zaver lekárskeho vyšetrenia krvi a imunity.

Rec. resp.infekty
Len ľahký IDS sek. v oblasti imunity - pokles buniek CD4;
Hematolog:   Anémia:   I st.
Prosím Vás o radu, aké doplnky by som si mohla v I-herbe  objednať.
Vopred Vám ďakujem, za Vaše vyjadrenie.



2

Re: Krv, alebo alergia?

Nuz potlacanie imunity pomaha stlmit zapaluy, tj imunnu reakciu tela. Ale za tym je vzdy nejake zamorenie alebo mikroby, co treba tiez adresovat. Tj rozne antimikrobialne, zvysenie viralnej imunity a precistenie tela enzymami by sa tu rozhodne zislo. Na mykozy je dobry oreganovy olej a celkove pozri na temu candida.Najma na pouzitie oreganoveho oleja, kokosoveho oleja a enzymi candex. A samozrejme naprave crevnej flory, tj brat mikrovlakniny a nasadit si kvalitne probiotika
Plesne sa mozu preniest aj do kostnej drene a to sposobi nizke hodnoty cervenych krviniek, krvnych platniciek a moze viest az k leukemii.