1

Téma: Cholinergicka urtikaria (koprivka)

Zdravim, pocul niekto, alebo ma niake skusenosti a info o tejto chorobe ? Link pre info o co ide: http://www.cholinergicurticaria.net/thy … aria-hives

Kamarat na to trpi a prejavuje sa to asi tak, ze ked je mu len trocha teplo, mierne sa namaha, alebo je v beznom stresse v praci, tak ho zacne silno svrbiet cele telo a vyhodia sa mu jemne cervene pupaciky.. Ked doma sedi a nic nerobi to zmizne zachvilu..
RNG, pocul si o tom niekedy, pripadne ake doplnky pouzit na zmiernenie? Lekari na Slovensku mu s tym moc nevedia pomoct, nikto skoro nic nevie  o tom a ziaden liek nepomaha..Par mesiacov bral aj Prednison, vtedy to bolo celkom OK, ale ked vysadil to zas zacalo..Dakujem za kazfu radu..



2

Re: Cholinergicka urtikaria (koprivka)

Nuz protizapalovych je kopa, spomeniem len curcuminoidy, boswelin, dumbier, serrapaptaza a ine, stres treba znizovat, pozri na temu stres pripadne si treba cistit telo enzymami, viac napr najdes
http://cholinergicurticariasite.com/



3

Re: Cholinergicka urtikaria (koprivka)

Cize podla teba to sposobuje niaky zapal v tele ?



4

Re: Cholinergicka urtikaria (koprivka)

Velmi pravdepodobne. Telo vzdy reaguje na rozne zamorenia zapalmi a niekedy sa snazi produkty tychto zapalov vyhodit hoci aj cez kozu alebo aspon nasmerovat na podkozne vazivo.