Téma: bolest laveho semmenika
Rng prosim co by mohlo byt - nahla bolest laveho semennika? Bez teploty,bez rezania pri moceni. Co by na to mohlo pomoct?
Dakujem
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Rng prosim co by mohlo byt - nahla bolest laveho semennika? Bez teploty,bez rezania pri moceni. Co by na to mohlo pomoct?
Dakujem
Semenniky bolia z preplnenia, zo zapalov, z nachladnutia, z mechanickych narazov a podobne
No tak uz viem vysledok tej bolesti -je to zapal. Samozrejme dali mu atb..aky doplnok by bol na toto vhodny,prosim?
Dakujem
Zapal,je niecim sposobeny, ak nezaberie atb tak su to ine mikroby, ako kvasne, fungalne, virusy alebo ine, na ktore atb nezaberaju.
V tom pripade odporucam na virusy zvysenie viralnej imunity,
http://rng.nazory.eu/rubriky/h/herpes
na kvasne a plesne oreganovy olej,
na mykoplazmy extrakt z olivovych listov a kvapky samento, coumanda a banderol, plus odmaskovace ako serrapeptaza a NAC,
na rozne bakterie, tj aj na tie co atb nepotlaci tiez odmaskovace a roztok citricidalu.
Prosim ta a prevencia je aka? Pretoze dotycny si vobec nie je vedomy,ze by bol prechladol alebo co.
Dakujem
Nejedna sa o prevenciu, kedze tam uz zapal a nakaza s nim spojena je.
Rng,prosim brat dostal na ten zapal semenniku atb. Po douzivani sa citi lepsie,avsak pri akomkolvek dotyku toho laveho semennika ho to boli a dokonca mu bolest vystreluje do lavej strany chrbta v oblasti krizov. Sono obliciek mal dobre,aj moc mal cisty. Pri moceni ho sem-tam zastipe
Co by to mohlo byt a ako sa toho zbavit?
Dakujem
Atb znicia mnohe bakterie, ale nie vsetky, Niektore mikroby na ktore nie su ucinne dokonca podporia. Najma kvasne infekcie, a niektore ako MRSA, VRE, clostridium difficile a ine sa extra rozmnozia, lebo im atb znicia prirodzeneho nepriatela=probiotika.
Preto odporucam kazdemu brat mikrovlakniny, extra doplnok, a nasadzat si kvaslitne probiotika, najma ked ich vyhubis antibioptikami.
Na mnohe urinarne nakazy a tiez crevne je dobre brat berberine, 2 x 1 gram. Na kvasne infekcie je zase serrapaptaza a oreganovy olej, Na virusy pozri na temu herpes
http://rng.nazory.eu/rubriky/h/herpes
Na mykolazmi a L formy, tiez biofilmu treba brat extrakt z oliviovych listov, kvapky samento, coumanda a banderol a samozrejme zaroven odmaskovac tychto maskovanych infekcii, serrapeptazu.
Takze nie je to z chrbata ako sme si naivne mysleli? Je to citlive na dotyk takze ten zapal tam stale je?
Dakujem
Nuz lekari casto tvrdia, ze su bolesti nerbvoveho povodu sposobene priskripnutymi nervami z cghrbtice, ale casto to nie je nicim podlozene a zapaly nervov mozu byt z mikrobialnych dovodov, najma nasich vlastnych virusov a roznych mykolaziem, co kazdy nosi v tele hromady a prejavia sa zapalmi ci uz nervov, vystelokv svalstva alebo roznych organov, ked nam poklesne viralna inumita alebo imnunita proti tym vnutrobunecnym parazitom ako mykoplazmy a ine.
Najma starsi ludia to maju a vyse 1/2 roznych reumatickych bolesti je pripisovane modernymi lekarmi/vyskumnikmi premnozenym mykoplazmam a vacsinu ineho najma virusom.
Cast zapalov mozu byt aj alergie na cudzie bielkoviny, ake kedze v Europe je GMO zatial zakazane, tak tam ten problem nie je natolko velky ako v USA, kde su GMO bezne, krmi sa nimi dobytok a hydina, pouzivaju sa do drvivej vacsiny priemyselne vyrabanych potravin a dostat ich ako nijak neoznacene suroviny. GMO odsahuju rozne bielkovony, co nebolo v prirode vobec alebo sa nenachadzali predtym v potravinach, takze telo na ne reaguje zapalmi.
Zdravim RNG, uz som riešil svoje problémi v inej téme, viem že nemáte veštiacku guľu ale ešte sa skúsim opýtať na vašu radu. Mávam časte a nepravidelné bolesti semenníkov, niekedy bolesť prechádza až do nôh. Bol som pred nedávnom na kompletnom vyšetrení u urológa, no podľa neho je všetko v poriadku. Užíval som posledné dva mesiace NAC, berbeine, oregano, serrapeptazu, probiotika a vlakniny. Počas užívania bolesti boli menej časté, ale stále ich bolo cítiť, a prekonávaju stále.
Nieje to moc príjemne a nedarí sa mi to vyriešiť. Vedel by si mi poradiť načo sa mám zamerať, ďakujem.
Nuz ber to aj nadalej. Mozes pridat aj monolaurin v davkach 2 x 5 gramov.
Cca aku dobu, alebo podľa čoho by som mal určiť do kedy mam brať doplnky, už som ich bral veľa tych istych a nieje to najlacnejšia zaležistoť. Nevadi mesačná prestávka medzi uživaním doplnkov, pokiaľ si objednám ďalšiu várku. Ten monolaurin je kde najlepšie kupiť?
Monolaurin dostanes aj v iherb, aj Swansone.
Ak niektore doplnky nezaberaju, treba ich nahradit inymi.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.