Téma: Diprophos a wild yam root
Dobrý deň pán RNG, chcem Vás poprosiť o radu či môžem užívať wild yam root na ženské problémy,keď kvôli silnej sinusitíde mi lekárka aplikovala inj.diprophosu čo je hormonálny liek.
Ďakujem za odpoveď
Atka
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Otázky pre RNG, » Choroby žliaz s vnútorným vylučovaním, výživy a premeny látok » Diprophos a wild yam root
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Dobrý deň pán RNG, chcem Vás poprosiť o radu či môžem užívať wild yam root na ženské problémy,keď kvôli silnej sinusitíde mi lekárka aplikovala inj.diprophosu čo je hormonálny liek.
Ďakujem za odpoveď
Atka
Diporophos/ Betamethasone nie je hormonalny liek ale steroid, tj protizapalovy.
http://www.meppo.com/pdf/drugs/545-DIPR … 258019.pdf
Preto sa nemoze nijak krizovat s yamom.
Sinusitida moze byt sposobena alebo alergenmi, alebo mikrobami. na vzdusne alergie pomaha brat Quercitihn, na zahlienenie serrapeptazu a NAC, na infekcie v prinosnych dutinach pomahaju kvapky roztoku citricidalu. na plesnove a kvasne infekcie, co sa casto zdrzuju a ziju z hlienov je dobry oreganovy olej, odporucam kapsule z firmy NOW.
Inac protizapalovych je kopa, napr aj serrapeptaza, aj curcuminoidy, boswelin. dumbier a podobne.
Mám doma serrapeptázu tak užívam 3x120 000.
Ešte raz vďaka,
Atka
Naposledy upravil: Atka (2014-09-25 11:25:22)
OK
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.