1

Téma: Nočné ťažkosti

Dobrý večer,
prosím o radu. Už niekoľkokrát sa mi stalo,že som sa v noci zobudila a mala som pocit na zvracanie, ťažobu,ale hlavne pocit stiahnutého hrdla. No dnes v noci nad ránom o 5 som sa zobudila s nutkaním ísť na toaletu. Ale ako som sa posadila tak som mala pocit závratu a cestou na toaletu ma ťahalo na pravú stranu.neviem či to chápete čo myslím...nešla som rovno,ale napravo.pretrvalo to aj na ceste z toalety späť. Prosím vás čím to môže byť?Noc predtým som bola na svadbe, spala som 3 a pol hodiny. Môže to byť aj z únavy?prosím poraďte mi...napádajú ma len tie najhoršie scenáre ako nádor na mozgu (kedže už mám 2 prolaktinómy) hmm mám naozaj obavy a vnútorné aj vonkajšie chvenie, mám strach ísť si aj ľahnúť,či sa to nebude opakovať /viem že stres treba odbúrať a je to to najhoršie/...
Dakujem za rady.

2

Re: Nočné ťažkosti

Pri dlhsom nedostatku spanku sa moze vyvinut docasna strata roznovahy.
Mozno to oslabenie aj vyuzili niektore mikroby, co nosime kazdy v tele plno.
Mozno si sa aj prejedla, co moze sposobit az otravu zaludku. To by vysvetlilo ten pocit na zvracanie .
Nemyslim ze by si sa mala prilis znervoznovat, pretazila si svoje telo a teraz citis docasne nasledky.

3

Vďaka za to,čo robíte. Ste vždy moja spása,ked sa trápim. Ďakujem za vaše cenné rady a schopnosť ukľudniť.

Ešte by som sa chcela spýtať,za aký čas je možné vidieť výsledky pri užívaní jódu a pankreatických enzýmov pri týchto prolaktinómoch?viem ž eje to veľmi individuálne,ale aspoň zhruba ak sa dá povedať,dakujem

4

Neviem ake hladiny prolactinu mas v krvi, ale medzi 6 az 25% ludi maju male tumory na hypofyze a len male mnozstvo z toho ma hladiny prolactinu tak vysoke, ze to sposobuje zdravotne problemy .Len zhruba 14 zo 100 000 ludi ma z toho zdravotne problemy. Viac pozri na
http://en.wikipedia.org/wiki/Prolactinoma
V kazdom pripade rozne enzymy,  jod a selen to mozu vycistit, tak ako aj ine nefunkcne utvary.
Hovorim mozu, lebo nepoznam ziadny iny 100% proces na odstranenie neziaducich utvarov v tele, ako enzymy, ci uz volne, ci uz vstrebane s prebytkov  traviacich enzymov v crevach do krvi, ci uz doplnene potravinovymi doplnkami, alebo enzymy, co nosia v balickoch rozne biele krvinky
Inac jediny mozny efekt zvyseneho prolaktinu je mensia pravdepodobnost otehotnenie. co sa da zlepsit podstatne pouzitim yamu alebo progesteronoveho kremu.
Takze pravdepodobne na 99% nemas dovod na nervozitu
Casto uvadzaju dovod pre adenom zamorenie bisphenolom A, ktory bol donedavna vo vacsine plastikov.
Nikdy nezohrievaj jedla v mikrovlnke v plastickych miskach!
Vobec, pouzivanie mikrovlnky je sice pohodlne , ale skodlive pre nas, tak isto ako pouzivanie roznych plastickych latok