1

Téma: Infekčný zápal pľúc

Dobrý deň, týmto Vás chcem poprosiť o pomoc. Brat bol aj s rodinu na dovolenke v Bulharsku a pravdepodobne z klimatizácie všetci sa nakazili vírusom, ktorý spôsobuje dlhodobé vysoké teploty. Brat a obaja maloletí chlapci to s veľkými komplikáciami  nejako prekonali, najhoršie je  na tom bratova manželka, ktorá leží v nemocnici už týždeň s vysokými teplotami / 39 st. / a diagnostikovali jej silný obojstranný zápal pľúc a nejakú plieseň na pľúcach. Nezaberajú jej žiadne antibiotiká, žiadne infúzie, vraj je to nejaký rezistentný bulharský vírus, s ktorým si lekári nevedia poradiť. Všetci sa obávame o jej zdravotný stav, tak Vás chcem poprosiť, čo by v jej prípade urýchlene  zabralo najviac. Mám doma nejaké doplnky z iherbu, collostrum, chagu, oreganový olej, extrakt z olivových listov, citricidal.  Poraďte mi, prosím, čo z toho by mala brať a v akých dávkach, prípadne ešte aké ďalšie doplnky by pomohli a v akých dávkach.  Vopred úprimná vďaka za Váš čas a vašu odpoveď.



2

Re: Infekčný zápal pľúc

V hlienoch ziju rozne infekcie, kvasne a plesnove. Aj ked povodne virus sposobil horucky a hlieny, za par dni je virus fuc ale nakaza zijuca z hlienov v tele zostava, naviac ked sa prirodzena obrana tela nasimi probiotikami znicila pouzitim atb.
Na nakazy, co su v prinosnych dutinach z kvapockovej infekcie pomaha brat roztok citricidalu, kvapky do nosa aj pit. Roztok je 60 kvapiek na liter vody, co je zaroven asj denna davka na pitie.
Na odhlienenie je serrapeptaza(3 x 120 000 iu) a kapsulky oreganoveho oleja( 3 x 2 kapsulky).
Samozrejme je treba si co najskor obnovit probioticku floru, lebo ta poskytuje cloveku az 70% vsetkych obrannych latok, tj treba brat kvalitne probiotika a zmes mikrovlaknin.

Pomaha brat zaroven aj collostrum, najma v kritickych chvilach infekcii, az 2 x 15 gramov denne. Ja osobne robim chaga caj(10 gramov do pol litra vody ) a do toho pridam 2 polievkove lyzice collostra a zmixujem. To som napr popuzil pred par tyzdnami na moju zenu, co dostala pasovy herpes a tak som skratil cas liecenia tohoto virusu (VZV) na 8 dni.
http://rng.nazory.eu/rubriky/i/infekcie

Inac atb su na virusy neucinne, ale prave naopak, znicia probioticku floru, tj skor poskodia cloveka, ako mu pomozu.



3

Re: Infekčný zápal pľúc

Ahoj RNG,
zase ťa budem otravovať mojimi otázkami smile
5 deň som na infúziach a augmentine, ale pľúcna rozhodla nahradiť augmentin za ciprofloxacin-teva 500mg, keďže stále mi to chrčí a vykašliavam stále žlté až hnedé hlieny (dýchanie je slabé takisto)...samozrejme opäť výter bez nálezu a to som im tam poriadne napľul žltého hlienu, z čoho môžu byť ešte tie farebné hlieny, ak sa mi robia už non stop posledné 3 roky a som bez alergie....?
na rtg pluc nebolo nič zaujímavé, doktorka rozhodla, že pôjde asi o priedušky...ale nie som veľmi nadšený z ďalších antibiotík...
podobný problém som mal aj s oregnom, keď som ho bral 2 mesiace s NAC a bol som na tom stejne, citrical si kvapkam do nosa doteraz, ale vždy a vždy mi odtiaľ idú farebné hlieny....skúšal som pred pár týždňami MMS a dospel som po 2 týždňoch do štádia teplôt, tak som prerušil...

vďaka za tvoj názor

edit: ešte som zabudol, že som dostal Erodomed a takisto som si kúpil aspoň sylimarin na pečeň, keďže sa poriadne zapotí, C,B-komplex, zinok, selen beriem pravidelne momentálne

Naposledy upravil: stendas (2014-08-08 11:06:20)



4

Re: Infekčný zápal pľúc

Nuz ked lekarka nevie urcit , o aku infekciu sa jedna ale predpisuje napriek tomu antibiotika, tak striela do luftu.
Infekcie, co bezne nezxistuju su rozne kvasne a plesnove, co vedia zit z hlienov, preto su hlieny zafarbene. Na to odporucam odmaskovac/odhlienovac NAC a serrapaptazu a najma odhlienovac a zarove silne protiplesnovy oreganovy olej, kde davka musi obsahovat najmenej 3 x 200 mg carvacrolu.
Zialbohu atb len podporia tie infekcie, na ktore su neucinne tym, ze potlacia ich konkurenciu, probiotika takze tym automaticky davaju' 'zelenu" inym infekciam, ktore pre zmenu nevidia ani diagnozovat, ako napr aspergillus pneumoniae a hromady inych.
Pozri na temu http://rng.nazory.eu/rubriky/i/infekcie
A zvysuj si viralnu imunitu, lebo rozne problemy v tele  sa daju pripisat cinnosti virusov, co bezne v tele nosime a lekari ich povazuju za "spiace" a "neaktivne" pokial sa neprejavia priznakmi, co vedia diagnozovat.



Re: Infekčný zápal pľúc

Stendas, a už ste vyskúšali kombináciu MMS 2 a CDS? V jan. min. roku som este viac ochorela na dychacie cesty. Brala som, co sa dalo, okrem antibiotik, samozrejme. Tie uz nikdy v zivote!!! Myslim, ze najviac zabrala kombinacia MMS 2 a CDS. Po CDSke ustupil hrozny kasel. Po zvysenych davkach MMS 2, vyrazny ustup choroby. Do toho vsetko, co tu radi pan RNG, zakl. vybava vitaminov, hlavne C. Oreganovy olej - prirodne antibiotikum, ak sa mylim, opravte ma. Dychanie MMS 1, asi 3 mesiace poctivo kazdy den, nebolo take ucinne. Pri velkych bolestiach alebo unave si kupte v lekarni, ampulky Vit C, kyselina askorbova od Biotiky, pite kazdu 3/4 hodinu 3 ampulky, t. j. 1,5 g. Zopakujte asi 4-5 krat, kym bolest neustupi, alebo nepride hnacka. Je to drahsie ako praskovy vit C, ale zabera rychlejsie. Mozno priamo do zily, este rychlejsie. Ak to chcete skusit, najdite si lekaren, ktora je ochotna to predat aj bez receptu a viac baleni. V jednom je ich iba 5.



6

Re: Infekčný zápal pľúc

Najlepsie zabera forma vitaminu C ako ester C. Dobre sa vstrebava a v tele sa zdrzi vyse 5 x tak dlho, ako kyselina askorbova.
Je ovela menej nachylny vytvarat hnacky, lebo sa jedna o neutralnu a nedrazdivu formu.

Inac kyselina askorbova je vyborne rozpustna vo vode, takze netreba kupovat drahu v ampulkach a uz vobec nie z lekarne, kde je vsetko znacne predrazene.



7

Re: Infekčný zápal pľúc

Dobrý večer, RNG chcem Vás poprosiť o radu, či existujú a vyrábajú sa antimikrobiálne doplnky ako napr. citricidal, oreganový olej, samento, extrakt z olivových listov atď. pre intravenózne použitie. Máme totiž prípad ťažkej bakteriálnej infekcie pľúc, kedy pacient nie je schopný prijímať potravu a teda ani potrebné výživové doplnky perorálne. Dusí sa. Dostáva iba intravenózne výživu a samozrejme antibiotiká, ako je v nemocnici zvykom a je vo vážnom ohrození života. Existujú doplnky, okrem Vit. C a NAC, ktoré by sa tiež mohli podávať cez žilu a to bez rizika ? Vyrába ich vôbec niekto ? Dajú sa také niekde zohnať ? Lebo inak v týchto kritických stavoch potom okrem antibiotík nie je iná možnosť.



8

Re: Infekčný zápal pľúc

Potravinove doplnky nie su navrhnute na branie cez zily Len lieky sa mozu podavat cez zily, oficialne.
Osdporucam mu davat aspon tekute doplnky, v tomto pripade napr rozmixovane colostrum v mlieku. Davka 2 az 3 x 10 gramov.



9

Re: Infekčný zápal pľúc

On je žiaľ v stave, keď nemôže prijímať ani tekutiny. V SR je už oficiálne povolený Pascorbin (vit. C 7.5g v NaHCO3) a tiež sa používa NAC ako ACC injekt. Viem, že napr. v USA a Nemecku na špeciálnych klinikách používajú intravenózne vitamín C a spolu s ním aj selén a ALA. A z ostatných vecí, ktoré sa zaraďujú skôr k chémii, sa používajú vnútrožilovo aj peroxid vodíka, koloidné striebro, MSM a DMSO.



10

Re: Infekčný zápal pľúc

Nuz to zalezi na lekaroch, ci su ochotni pouzit intravenozne doplnky. Ja by som skor navrhol vyvod do zaludka a napumpoval tam colostrum v prvom rade.