1

Téma: Pokles maternice

Dobrý deň, pan RNG! Chcem Vas poprosit o radu, aké sú príznaky pri poklese maternice, aké sú možnosti liečenia a čo so sebou prináša táto diagnóza. Cítim tlak v malej panve a mám pocit "akoby nieco chcelo vyjst", hlavne ked som na toalete. Mam za sebou samovolny potrat a po cisteni, som zacala pocitovat akoby mi nieco zislo dole. Naskor som si myslela, ze su to este "ocistky". Este som nebola na vysetreni u lekara. Ale mam pocit, ze mi poklesla maternica. Čo môžem robiť okrem cvikov na panvové dno, hlavne by ma zaujimala vyziva a posilnenie maternice. Na strankach; "Cinska medicina" som nasla doplnky vyzivy pod nazvom; "tigri pramen (BU ZHONG YI QI WAN). Do teraz pouzivam, podla Vasich rad; "Angeliku cinsku". Velmi pekne dakujem za Vasu odpoved!



2

Re: Pokles maternice

Nuz nosna konstrukcia  vsetkych makkych vaziv v tele su kolagenove vlakna.
Na podporu tvorby kolagenu odporucam 3 az 5 gramov vitaminu C, najma vo forme ester C
a 2-3 gramy L lysinu a prolinu, aminokyselin, ktore su potrebne na tvorenie dlhych kolagenovych vlakien v tele



3

Re: Pokles maternice

Dobry den, pan RNG!
Dakujem Vam za odpoved a hodnotne rady. O poklese maternice citam "hrozostrasne pribehy" s jednym, chirurgickym koncom.
Moj zivot ma menil a zmenil. Nemam rovnaky nazor a rovnaky pohlad na veci, o ktorych nic neviem. Prezila som vela bolesti, a v zavere, ked mi to uz bolo jedno, prisla "cesta", a ja som vedela.."Musim prezit aby som sa naucila."
Pan RNG, nasla som stranku: http://www.amazon.com/Heart-Plus-Vitami … 0015V3MYE.
"Moja pacientka" dostane darcek. wink
Mohla som aj takto?



4

Re: Pokles maternice

Samozrejme treba robit  aj cvicenie na posilnenie pelvickych svalov, inac sa to tam vnutri neutuzi.Vyse 60 % zien ma s tym skor ci neskor problemy.
http://www.oprah.com/health/Pelvic-Floo … vic-Clocks
http://www.patient.co.uk/health/pelvic-floor-exercises
https://www.youtube.com/watch?v=HZAGRlvCM_k



5

Re: Pokles maternice

Dakujem, skusim, pozriem odkazy. Neviem, nevyzera to dobre. Myslim, ze nie je az tak nizko, ale stale cistim. (no uz nie krv). Musim to zvladnut. Vazim si Vasej ochoty a namahy, poradit. Neviem ako to funguje, ale ja som velmi rada, ze je clovek ako ste. Viete, ked liecba u lekarov konci, vy date sancu a iny pohlad na to, ze sa este da nieco urobit, a je to vela.



6

Re: Pokles maternice

Nehovorimj, ze sa to zarucene da uplne odstranit, ale iste sa to da podstatne zlepsit, na znesitely stav.
Lebo ked to nebudes ucinne adresovat, bude sa to len zhorsovat.



7

Re: Pokles maternice

Ano, je to tak ako hovorite. Dam vediet ako postupujem. Skusam objednavat doplnky cez Amazon..., ale mozem este poprosit o intern stranku na doplnky, na vase odporucanie? (Iherb?) Viem, ze sa tu o tom vela pise. Ale som nejak dost roztrzita, sa na to presne pozriet. Dakujem.



8

Re: Pokles maternice

pozri na pravej strane
http://rng.nazory.eu/
Pri Amazone niekedy dostanes jednotlive doplnky lacnejsie, ale postovne je vysoke a kazdy produkt musis kupovat individualne, kdezto v iherb je dobry vyber, pomerne dobre ceny a najlacnejsie postovne
Ja kupujem najma zo www.swansonvitamins.com, ale ja zijem v USA a tu je miestne postovne velmi lacne,, dokonca obcas aj zadarmo.



9

Re: Pokles maternice

Dakujem za odpoved.



10

Re: Pokles maternice

OK