1

Téma: Acylpyrin

S prekvapením zisťujem, že tu nie je založená téma o jednom z najznámejších liekov. Niektorí lekári ho vynášajú do nebies, iní zatracujú. Aký je na neho tvoj názor? Má zmysel brať ho kvôli jeho protizápalovým účinkom preventívne v malých detských dávkach proti rôznym civilizačným chorobám napr. Alzheimer, Parkinson, rakovina a pod.?



2

Re: Acylpyrin

Asylpirin je samozrejume ucinna chemikalia, ale zialbohu okrem ciasrocneho riedenia krvi a potlacania horuciek ma aj skodlive ucinky, lebo ako zlucenina dvoch sylnycvh kyselin(acetyl salicylic acid=kyseliny octovej a salicylovej) napada a rozklada mukosacharidy, ako napr vystelky zaludka a criev, co vyvolava krvacanie, tiez patri do NSDAID, tj napada postupne aj mucosacharidy v slachach.
Jeho ucinok na Alzheimera,. Parkinsponovu chorobu A rakovinu je zanedbatelny, jedine, kde je trochu uzitocny je pri riedeni krvi, tj znizuje pocet smrti pri porazkach a infarktoch o 5 %, tj pri vyse miliona smrti v USA na tieto choroby ich znozi asi o 50 000 pripadov. Samozrejme ale sposobi vyse 17 000 smrti rozne na vykrvacanie. A 120 000 ludi sa dostane na pohotovost na krvacanie z nich v USA rocne.
Osobne pouzivam ine protizapalove, ktore nemaju postranne ucinky na zaludok a klby , na riedenie krvi je ovela ucinnejsia serrapeptaza, nattokinaza a lumbrokinaza, ktore nielenze riedia lepsie a bezpecnejsie krv, ale su schopne bezpecne a ucinne rozbit uz vziknute krvne zrazeniny, co ani aspirin ani warfarin a coumadin nedokazu.

Naposledy upravil: RNG (2014-03-04 12:24:02)