1

Téma: Zapal žaludka, vracanie žlce a nepriberanie

Mám 25 rokov , 187cm/63 kg  a nemôžem pribrať dlhodobo.
Bol mi zistený zápal žaludka , prenikanie zlče do žaludka a aj  malý reflux pažeráka .
Doktor mi predpísal helicid a degan.
Robil som si test na Hcl - so sodou bikarbonou  - jedno grgnutie - takže mám asi málo HCl.
prosím ťa
1.Na zápal žalúdka  odporúčas DGL a Aloe vera  ale pýtam sa ako dlho to mám asi brať a a či pritom užívať aj helicid a degan, alebo ich oba vylučiť a nejesť?
2. Kedy doplniť Hcl ? A aku? betain Hcl, alebo Pepsín Hcl alebo L lysín Hcl ? je to jedno, alebo ich obmienať? A ako dlho brať tú HCL?
3. Môžem pri zápale žalúdka brať aj enzymy a vlakninu?
4. Myslíš, si že nepriberam kôli tej  vracajúcej sa žlči?
5. A čo jesť aby som pribral , ale nezaťažil žaludok?
Dakujem.

2

Re: Zapal žaludka, vracanie žlce a nepriberanie

Ked mas malo kyselin, tak pouzivanie lieku, co zastavi vyrobu kyselin je samozrejme nelogicke. Nechapem, ze to mnpohym lekarom este nedoslo. Ale nedivim sa, lebo ich ucia berZ rozmyslania pouzivat farmaciou odporucene vyrobky, v tomto pripade na palu zastavit vyrobu kyselin. To sice palu odstrani,  ale znici travenie aj zaludocnu kyselinovu barieru proti mikrobom na jedle, ktore miesto znicenia kyselinami sa v zaludku veselo rozmnozia, ich toxiny vyvolaju zalaly zaludka a takto rozmnozene sa dostanu do criev kde este viac skodia a potlacia aj uzitocne probiotika.
Bezne doplmnky kyselin maju aj betain HCl, aj pepsin HCl, dokonca aj tvorbu zaludocnych kyselin podporujucu bylinu, gentiana(horec)
Na pomoc spravnej peristaltike a podporu probiotik musis brat mikrovlakniny cely zivot a tie ti pomozu posunut jedlo aj so zlcou spravnym smerom, takze pravdepodobnost refluxu zlce do zaludka sa tak odstrani.
Nuz a ked si napravis kyselinami, enzymami mikrovlakninami a probiotikami traviaci proces, tak ti telo vytazi aj dostatok roznych zivin a mozes aj pribrat, okrem ineho na normalnu zdravu vahu
, nehovoriac o tom, ze ta to uchrani pred stovkami roznych zdravotnych problemov, ku ktorym zle travenie a zla  absorbca zivin  po case vedu.
DGL je adaptogen na ochranu a regeneraciu zaludocnych stien, aloe vera je tiez hojive a tiez k tomu prispieva. Dlhsie brane dokonca zvysi bunecnu imunitu, tj posilni bunecne blany proti prieniku roznych mikrobov .

Naposledy upravil: RNG (2014-02-24 04:22:53)