1

Téma: Bradavice

Mám malú bradavicu na palci na ruke. Vyzerá iba ako malý pupunec, nie nejako moc vyrastená ani žiadne škraloupy, ani nič iné. Skúsila som prikladať cesnak a potom MMS. Nepomohlo. Po tom MMS ako by zmizla, ale objavila sa znovu. ČO ešte existuje lepšie od týchto dvoch vcelku najlepších  možností,  ktoré som použila a nezabrali?



2

Re: Bradavice

MMS zrejme zabralo, len si ho nepouzivala dost dlho.
Bradavice su sposobene virusami, rozne antiviralne by mali zabrat.
ja som osobne pouzival kedysi na bradavice roztok artemizininu v DMSO a za detstva dusicnan strieborny(lapis, tak to nespravne nazyvali) obe metody su vlastne forma vypalenia, hoci striebro je zaroven silne antiviralne.
Dnes by som asi na to pouzil iontoforezu striebra, pozri
http://rng.nazory.eu/zapal-hnisania-a-striebro
to nezanecha po sebe rany, ako vypalenie.



3

Re: Bradavice

Ked pouzijem tu iontoforezu, mozem pouzit napriklad 3x1,3 V tuzkove baterie ? Staci cca 4V ?
A zrejme na strane striebra je lepsie pokozku mierne navlhcit ?



4

Re: Bradavice

Staci. Dokonca pri oboch kontaktoch navlhcenych mozes mat az privelky prud.

Ja mam 9 voltovu bateriu, na ktoru pripnem 15 kilohmovy odpor, co mi obmedzi skratovy prud na 0.6 miliampera. Pri 1-az 2 miliamperoch som sa pri dlhsom pouziti doslova popalil, takze som pre istotu musel prud obmedzit.



5

Re: Bradavice

Ja som si našla na pysku  - tam dole. jednu bradavicu. Po prečítaní info - zrejme genitálna bradavica, ktorá sa prenáša pohlavným stykom. Ja som ho však nemala 5 rokov takže neviem kde som ho mohla schytať.  Prečítala som si tvoje rady  ako zvyšiť imunitu - beriem C, D3, chaparal, zinok, selen, gse do vody.                                                                                                                          Chcem sa  spýtať či je potrebné túto bradvicu odstrániť alebo aj sama zmizne?
Som nákazlivá pre svoje okolie?
Môžem na bradacicu použiť aj acylpyrin alebo mms?



6

Re: Bradavice

Pri zvysenej vira;lnej imunite moze zmiznut sama
Virusy su vzdy nakazlive, ale kedze roznych HPV je vyse 200 a rozxne z n ich ma ich prakticky kazdy, ci sa mu prejavuju alebo nie, tak nemusis mat okolo nakazlivosti na ostatnych extra obavy.
Samozrejme na nu mozes pouzit aj acylpirin, aj mms alebo ine antiviralne. Odstranenim sa zaroven stanes menej nakazliva



7

Re: Bradavice

Chcem sa spýtať či by nebolo dobré natierať bradavicu aj čaga krémom. Napr.http://www.fytoliecba.sk/www-bioliecba-sk/eshop/28-1-RUSKA-TRADICNA-MEDICINA
A čo hovoríš na laserové odstránenie bradavice?



8

Re: Bradavice

prosím o posúdenie čga krému na bradavice nasal som toto zloženie:
loženie: Aqua, Glyceryl Stearate, Glycerin, Zea Mays Oil (kukuričný olej), Stearic Acid, Paraffinum Liquidum, Alcohol Denat., Inonotus Obliquus Extract (extrakt čagy), Triethanolamine, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Retinol, Tocopherol, Parfum, Methylparaben, Propylparaben, Cera Alba (Včelí vosk), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (Tea Tree olej), Propolis Cera, Hippophae Rhamnoides Oil (Rakytníkový olej), Plantago Lanceolata Extract (Skorocel Kopijovitý), Aloe Barbadensis Extract, Chamomilla Recutita Extract (Harmanček lekársky), Chelidonium Majus (Lastovičník Väčší) Extract, Urtica Dioica (Žihľava dvojdomá) Extract, Rosa Canina (Ruža šípová) Extract.

Obsah: 75 ml



9

Re: Bradavice

Nuz chaga je antiviralna, len neviem kolko z nej v tom kreme je, takze to neviem posudit.Lastovicnik zase bradavice vypaluje.
Ked si chces nieco sama vyrobit , zamiesaj do akehokolvek kremu prasok z kapsul chaparalu,, ktory je tiez silne antiviralny.

Ale bradavice znamenaju pritomnost roznych virusov hpv v tele a na to treba adresovat nielen samotne bradavice, ale celkove treba zvysit viralnu imunitu tela, co dnes v tichych viralnych epidemiach odporucam preventativne kazdemu
http://rng.nazory.eu/rubriky/h/herpes