1

Téma: DMSO orálne

Zaujímalo by ma použitie DMSO orálne, čítala som hlavne o jeho použití na kožu, intravenózne použitie spolu s amygdalinom B17 pri rakovine, pomáha preniknúť liečivu cez krvno-mozgovú bariéru. Mňa by zaujímalo, či jeho orálne použitie zvyšuje vstrebávanie liečiva príp. či to nemá nejaké vedľajšie účinky. Ja beriem DMSA na cheláciu a tak ma zaujíma možnosť kombinácie DMSA s DMSO, obidve sú to sírne zlúčeniny, je možné, že by sa účinok DMSA a najmä jeho transport v tele dokázal zmiešaním s DMSO nejak zvýšiť? Ja som si teraz robila čipky s DMSA, zmiešala som DMSA prášok s kokosovým tukom a do toho som dala 4-5 kvapiek DMSO. Chcela by som to takto skúsiť aj orálne, zmiešať DMSA s vodou a do toho pár kvapiek DMSO, čo si o tom myslíte? Ďakujem za odpoveď.



2

Re: DMSO orálne

Zialbohu som tu limitovany na vyhybavu odpoved, kedze sa nejedna o potravinove doplnky, ale silne chemikalie.
Samozrejme ze DMSO zlepsi prienik roznych latok do buniek, pouziva sa napr na riedenie injekcneho amygdalinu(B-17 pri lieceni rakoviny) aj samostatne ako odmaskovac a transportator, transdermalne naplasti a pripadne pouzitie s roznymi liekami na lepsi prienik v tele a do mikrobov.
Ale osobne som to oralne neskusal, nasa FDA zakazuje oralne pouzitie DMSO, dokonca aj len zmienku, ze by sa malo pouzivat na ludi zakazuje, dovoli to predavat len zverolekarom s pouzitim na zvierata  a ako technicke riedidlo.
V protokoloch na www.cancertutor.org  pisu o davkach 2 lyzicky DMSO zaliat poharom vody, kde DMSO v tele zlepsuje priechodnost mnohych latok do buniek, cez mozgovu barieru a podobne.Pozri napr pri pouziti MMS
http://www.new-cancer-treatments.org/Ca … SO_CD.html

Neberte to ako osobne odporucenie, lebo s tym nemam osobne ziadne skusenosti.
Osobne mam skusenosti len z pouzitim DMSO transdermalne, tj cez kozu na reumaticke problemy klbov, karpalovy tunel a ako riedidlo na artemisinin, ktoreho roztok som pouzil na odstranenie viacero predkanceroznych utvarov na kozi.
A je to nebezpecna latka, lebo vie rozpustit rozne materialy a prepravit ich do tela, ako napr mnohe plasticke latky, co je velmi  nebezpecne ako zamorenie.
Takze opatrne!!!
Tu je nieco z minulosti na DMSO:
http://www.dmso.org/articles/information/muir.htm

Naposledy upravil: RNG (2010-03-14 22:22:13)



3

Re: DMSO orálne

rng chcel som sa opytat ak sa clove neviem zbavit nici ziadneho virusu moze mu pomoct pit DMSO.respektive virusove bunky su schovane v bunkach tela tak myslis ze by tam pomoholo telu dostat niake bunky svojej imunity ,predsa len s cecka sa vyraba v tele urcita davak oxidantu tak aspon ten. teda moja otazka je ze ci cisty dmso pomoze telu v telu v boji proti  schovanym virusom bez niakej kombinacie trebarz s mms alebo niecim podobnym.



4

Re: DMSO orálne

To by som rozhodne nerobil. Neviem, preco by malo byt DMSO na ten ucel vobec ucinne.
Pozeraj skor na ine, naozajstne potravinove doplnky, nie silne chemikalie. V teme herpes je ich plno. Este tasm doplnim napr citral a najma monolaurat, produkt z kokosoveho olewja, potravinovy doplnok, ktory pouzivaju s uspechom na liecenie roznych virusovych nakaz, vcitane napr HIV. Tento pracuje na odmaskovani tukovych molekul na strukture virusu, cim ich robi viditelne pre nasu telesnu obranu ako cudzi material.
Dovod, preco telo nereaguje na virusy dostatocne je najma, ze tieto sa maskuju obalom tukov a cukrov.Preto aj zostanu v tele , aspon male mnozstvo ukryte  cely zivot.
A akonahle je telo oslabene, zacnu sa velmi rychlo mnozit a skodit telu.



5

Re: DMSO orálne

no to je pravo to ze ja som este v nasledkoch po kortkoiddoch a dychal som v jednej miestnosti ako frajerku kaslala tak sa to vo mne uplne nasirilo a teraz uz je problem s to niako zatlacit este s takou imunitou znicenou ,ako berem vsetky doplnky snad na virusy ale zistil som ze chaparal a chaga su skor na influenzu a herpes 1,2. (ja mam mysli 4)jas om pominal prakticky vsetky moznosti vsetko co pises ale niako sa mi to skoro vobec nelepsi,tak preto uz hladam ine moznosti este cakam na monolaurin aj ked dufam ze pomoze tak som pesimista lebo ja uz berem oreganovy olej olivove listy chagu betaglukany chaparal ester C dnes som zacal ahcc ubiquinol ecko lysin dnes som zacal bazu bral som aj lapacho enzymi,aj graviolu cat claw som bral,zinok selen gse samozrejme. tk uz neviem co  ked ten molaurin nepomoze , ale berem aj 20g kolostra a vzdy to na par hodin prejde potom akokeby a potom po par hodinach sa to zacne zhorsovat -ako keby kolostrum ponicilo infekciu v tele a na virus skryty v bunkach nemohlo a potom sa to znova sirilo inac si to vysvetlit neviem tak preto snad to DMSO dufam ze by pomohlo zatial to len pozeram na internete ale videl som ze existuje aj vit C a DMSO protokol, inak som skusal aj MMS aj ked uvadzaju ucinost na virusy tak mne sa vobec nezlepsilo pri plnej davke stav tak neviem.
napada ta nieco ine este ? uz to mam cez dva mesiace a uz zacinam byt dost zoslabnuty z toho



6

Re: DMSO orálne

aj ten monolautin sa obavam ze sa nedostane do buniek a na tie virusy nebude moct ,ale sand zaberie lebo potom uz som v koncoch,aspon dam vedet ako funguje nech su dake informacie ,aj ked som videl na internete riesit pri no m herxheimerove reakcie tak snad je silne ucinny.



7

Re: DMSO orálne

Monolaurin je malicka molekula, ktora sa dostane vsade, aj do buniek a dokonca sa moze permanentne zabudovat medzi lipidy na stenach buniek. Je to len forma tuku, nic viac. A je nepriazniva pre mnohe bakterie, plesne a virusy. Pritom nemoze vytvarat zamorenie, lebo stredne dlhe mastne kyseliny vie telo ucinne spalovat , ba dokonca vyrabat z nich mechanicku energiu, co nevie z dlhych molekul inych olejov.
Inac po dvoch lyzickach ma mierne prehnalo a v hlave mi hucalo par hodin, tj definitivne som mal urcitu reakciu, ci uz herxheimerovu ci uz odmorovaciu
.Alergia to rozhodne nebola. Takze pokracujem len s jednou lyzickou denne.
Inac nikomu to neodporucam hryzt, lebo to ma uplne  na koreni jazyka odporne horku chut, neviem pre co.Takze neodporucam to miesat do ziadnych jediel
Ale tie gulicky sa daju velmi lahko splachnut do zaludka jedinym hltom vody a tam to nesposobuje ziadne problemy.
Kedze v mojom veku vacsina ludi ma rozne bolesti, zapaly sposobene nasimi vnutornymi virusami, vyse 50% ma helikobakter pilori, aj ked sa neprejavuje a samozrejme plesne a kvasne kultury su velmi rozsirene, pomyslam brat tento potravinovy doplnok dlho, pripadne aj stale.
Ako by povedal viedensky cech : puuteme ufidet.

Naposledy upravil: RNG (2011-01-21 23:45:44)