1

Téma: nosna prepazka

Ahoj RNG tak tak po dlhsom otalani sme sa teda vybrali s tou nasou malou k detskemu ohladom toho chraptenia a ten nas poslal na nosne,krcne a tam jej doktor zistil zakrivenie nosnej prepazky a odporucil nam este pol roka cakat ako sa vyvinie,takze to chraptenie uz ma pricinu a ja som neustale striekal no nebolo to na skodu tu koloidne stirbro a citricidsl ako si mi radil.Tkze da sa to odstranit jedine operaciou no ja niesom az za taky zasah a robi sa tusim az od 18-tych rokov poradil by si alebo mas skusenosti s tym ?vdaka ahoj

2

Re: nosna prepazka

Nuz ja sa zaoberam doplnkami a udrzbou zdravia, chirurgia roznych deformit nie je moja oblast zaujmu.
Rozhodne by som ale sa nehnal do rezania, snad to predsa nebude problem nakoniec, dieta sa este vyvija  a moze sa to znacne napravit casom.Moze sa zvysit priechodnost aj rastom zakrivenie(deviacia) sa moze zmiernit.

Inac operacia na to  je pomerne lahka a rutinna, ked su problemy s dychanim privelke a drenaz nosa velmi obmedzena, pripadne to vedie k poruche spanku(sleep apnea)
Ale mnoho ludi s tym zije a nema obzvlast velke problemy, pokial to zakrivenie(deviacia) nie je privelke.
Samozrejme infekcie skodia aj celkom pravidelnemu nosu, nielen takemu, co ma problem s geometriou.Takze tie treba adresovat vzdy u kazdeho s nakazou v nose a prinosnych dutinach(sinusy), ktora sa moze preniest na mandle, priedusky a az do pluc postupne.

Naposledy upravil: RNG (2010-03-14 07:57:31)

3

ja si to myslim uz tiez takze vdaka a este zhanam cenovo dostupny chaparal mozes mi odporucit kontakt?stale riesim tie akne a neviem uz co adresovat a riadim sa tvojich rad ,vlastne sa to zhorsilo ked som zacal brat tieto doplnky a hlavne enzymia vselico ine mozno sa cisti z nutra a teraz nestihaju  oblicky a pecen vyplavovat a mam to po pleciach a chrbte na tvary uz je to super .tak neviem co podporit pri cisteny vdak

4

Zialbohu chaparal dostat prakticky len ako vyrobok firmy Arizona naturals , pozri napr vo Vitaminlife
http://www.vitaminlife.com/product-exec … _id/23156.
Ber dostatok absorbentov(najma vlakniny ako psylium, pektiny,tiez aktivne uhlie, bentonity a zeolity) aby sa ti zamorena zlc nereabsorbovala v crevach ale absorbenty ju nasiakli do seba a vyniesli von.
Zamorene tukovite latky sa totiz vylucuju z tela hlavne zlcou.Tok zlci sa da zvysit protokolom dr Berksona alebo tiez branim doplnku Calcium D- Glucarate, ktory odtucnuje pecen
Postupne sa to odmorovanie cez kozu zmierni ako sa telo vycisti az dufam uplne prestane
Nemozno ale cakat, ze sa to stane rychlo, ked sa telo zamorovalo dlhe roky.
Na odstranenie znicenych tukov z tela je hlavne lecitin a enzymi obsahujuce vela lipazy ako napr Pancreatine(zivicisny) a rastlinna formulacia N zymes PA
ktoru predava Swansom a ma vyse 4000 jednotiek lipazy
Natieraj sa kokosovym olejom s citricidalom, co sice nezmierni vylucovanie cez kozu, ale zabrani zapalom a hnisaniu.
Zinok a vytazky z korena zihlavy ale zmiernia vylucovanie cez kozu tym ze znizia hladiny hormonu DHT, ktory toto vylucovanie zvysuje.

Toto ale vlastne patri do temy acne a odmorovanie/cistenie tela

Naposledy upravil: RNG (2010-03-14 08:20:26)

5

super vdaka psilium berem 2 krat do dna ,tak potom pridam dalsie,zeolity myslis tie co uziva Ivan z WWW.zeloity.EU ? protokol Berksona som uz douzival ako si mi radil bolo to na mesiac.a tie enzymi objednam a aj ten vytazok z korenov zihlavy len neviem ktory posli prosim ta ktory,pekny den

6

Nuz radsej by som ti odporucil zmes roznych zelenych ako napr
http://www.puritan.com/green-food-057/l … ?NewPage=1
Vacsie davky roznych zelenych cistia telo,. detoxifikuju a pri tom dodavaju aj hromady roznych cennych zivin
Ja si to davam do mojich yogurtov niekolkokrat tyzdenne(ked nezabudnem)