1

Téma: acne

Ahoj RNG prosimta uz neviem co brat na tie akne uzivam uz asi 2 mesiace zinok,selen,vitaminC vo vacsich davkach,vitamin E,NACaj psilium si davam obcas,aj probiotika,taktiez jod kvapkam,pouzivam aj kokosovy olej s GSE a enzymy na cistenie plus kyseliny na traveniea stravujem sa ako vzdy ale teraz mavam take zapalene vyrazky hlavne na pleciach a chrbte ale aj vnutorne ktore nejdu vypucit ako keby som isiel do puberty.fakt neviem ci ta ocista to robi alebo je to vsetko na prd!a dost mavam take hlieniky a pritom NAC a oreganovy olej berem uz dlho.nos v pohode a citim sa fajn ,vstavam fajn inak nic len tie zapalene hnusy.Dakujem za rady .a podotikam pripravky su zo Swanson aj firmy NOW.



2

Re: acne

Hlavny dovod acni su znicene(tvrdnuce) tuky a privela hrormonu DHT.
To bolo adresovane uz mnohokrat, pozri na
http://rng.nazory.eu/acne
Ale nemusi sa vobec jednat o acne, mozu to byt len vyrazky,kde sa telo snazi nieco vyhodit cez kozu. Hnisanie=infekcia sa da potlacit zvonku(kokosovy olej oreganovy olej citricidal), ale vylucovanie cez kozu sa potlacit neda, len znizit a bude trvat pokial nebudes mat telo odmorene.



3

Re: acne

vdaka teda mam pokracovat,asi.v uzivani a mal by som aj vitamin A kozna akurat mojmu bratovy povedala ze je to zapal ciev a chce mudavat vysoke davky s ampuliek.mame tie vyrazky asi po niekomz rodiny.ano vlastne su hnisave a zapalene take som nemal od puberty a tazko sa niektore pucia a pritom sa tym olejom s citricidalom mazem.



4

Re: acne

Zapal ciev sa da potlacit roznymi protizapalovymi(curcumin, dumbier, bromelain a ine enzymi brane na prazdny zaludok=cistenie tela). Ale za zapalom je vzdy nejaka pricina, ci uz zamorenie tela alebo nejaka mikrobialna cinnost.
Hnisanie je obvykle sposobene bakteriami alebo kvasnymi kulturami, ktore sa daju z vonka aj zvnutra potlacit antimikrobialnymi doplnkami.
Mozno by ti pomohlo toto proti hnisaniu
http://rng.nazory.eu/zapal-hnisania-a-striebro