1

Téma: Google navyhlada toto forum.

Ahoj RNG.

Dnes som si vsimol taku vec, ze google mi nenajde tvoje http://rng.uforum.sk.
Predtym ked som zadal do google trebars: rng oci, alebo rng colostrum ci rng klby tak mi vzdy naslo prislusne vlakno, ale teraz nic. Dokonca aj ked zadam rng forum, tak nenajde. Skusal som to aj na druhom PC a to iste. Mate niekto podobnu skusenost? Zacal niekto blokovat tvoje forum alebo co sa deje?

Vdaka.

2

Re: Google navyhlada toto forum.

Neviem, mne to pracuje. Samozrejme musis udat nie "forum", ale "uforum" Vyhladavace musia dostat celu informaciu, najma chybajuce pismeno znamena ze nepracuju na to. Su to len programy, nie rozmyslajuci ludia.
Ale nijak by som sa necudoval, keby ma blokovali. Dnes je to uz lahko mozne prakticky vsade na svete a co je mozne a je nejakej silnej skupine vyhodne, iste sa nakoniec spravi.

Naposledy upravil: RNG (2013-11-03 17:25:45)

3

Vzdy som zadaval len rng forum, a vzdy to fungovalo a teraz uz nie. Ale tak asi bude problem na mojej strane a vyriesim ho.
Dakujem

4

OK

5

na google.sk ziaden problem zadam rng a uz to ponuka rng forum. Ako funguje napr. google.com netusim, vzdy ma to prepne na sk.

6

Vsetky vyhladavace sa sami ucia, tj ked je o nieco vacsi zaujem, posunie sa to dopredu.
Ale ked tam napises www.google.com nemalo by ta to prepnut na google.sk

Naposledy upravil: RNG (2013-11-04 17:38:50)