Dakujem pan rng.
Ked som zacala uzivat Magrilan, tak po asi tak 2-3 tyzdnoch mi bolo lepsie, upresnim: vtierave a nutkave myslienky pretrvavali, tie podla mna ani nemoze nijaky liek zastavit, ale celkovo som sa citila lepsie, bola som kludnejsia, moj kazdodenny stres som neprezivala az tak vyrazne, uzkost sa utisila, respektive, nebola ani zdaleka az tak silna, bola som pokojnejsia, viac veselsia, co mi velmi pomahalo, vtierave nutkave myslienky ma nevedeli az tak vystresovat, priviest do uzkostnych stavov, ktore som mala silne.. Potom som zacala Magrilan vysadzovat, pretoze som chcela prejst na St. Johns Wort ( ten, ktory ste tu uviedli aj vy ) moj stav sa zhorsil, samozrejme nie natolko, aby som nevedela fungovat. Ak uzijem St. Johns Wort, necitim zlepsenie, preto ma zaujimalo, ci mozem teda uzivat tie 3 kapsule aj denne, ako len obcasne. Tak a teraz vobec neviem co robit, ci sa vratit k Magrilanu, s cim nie som spokojna, kedze sa snazim liekom vyhybat, alebo sa spoliehat len na seba, ze to vsetko zvladnem, co nie je vobec jednoduche, aj ked sa max. snazim..