1

Téma: ecolli u dojciat

prosim poradte mi nas 5 mesacny syn ma e coli v moci,niekedy mi vycika hnis,zevraj pre predkozku,ktora mu aj zapacha ako ryba,ked mu ju cistim.chcu mu robit zakrok .da sa tomu nejak predist a zbavit sa tej bakterie?okrem toho ma syncek od narodenia koliky a exzem na licach posledny tyzden sa mu dava aj na nozky.ked mal 2 mesiace bol v nemocnici mal horucku a crp 130,nevedeli zistit kde ma zapal,uzavreli to,ze mal infekciu nakolko hnackoval.bral atb.je iba dojceny.

2

Re: ecolli u dojciat

Vacsina imunity tela je z nasich probiotik,. ktrore atb znicia.
Takze radim v prvom rade dietatu davat mikrovlakniny a probiotika, to adresuje aj koliky, aj traviace problemy aj imunitu.
A ked je dojceny, musi to brat aj matka. Pripadne aj ine na urinarne, ako L-manose, berberine, roztok citricidalu a NAC. To sa dostane do mlieka teda aj do dojceneho dietata.
Matka moze brat aj enzymy, aj to pomaha proti kolikam kojenca.

3

dakujem za odpoved.malemu davame probiotika infants dophilus od firmy monsea striekackov zmiesane s mlieckom.staci mu take probiotikum ?ten citricidal mam davat malemu ?pit?alebo mu umyvat vrabceka v tom?alebo to mam pit ja?prosim vas nemohli by ste mi napisat konkretne vyrobky a presne podavanie pre malickeho a pre mna ako matku,bojim sa,aby som mu nedala nieco nebezpecne,alebo niecoho vela.maly ma 5 mesiacov a 8,6 kg.dakujem.

4

Dieta moze dostat presne tie iste probiotika,. ako dospely. predsa zijeme v tom istom svete a obklopeni sme tymi istymi mikrobami.Nestaci len jeden druh probiotika, treba ich co najviac, lebo kazde z nich vyraba ine protilatky, vitaminy a ziviny pre nas. Pri kojencoch najma matka si musi upravit crevnu floru nan najlepsiu moznu, lebo v nej vytvorene protilatky sa s mliekom dostanu aj do dojcata.
Ale probiotika sa s mliekom nedostanu do neho, ani mikrovlakniny. Tie musi dostat osobitne priamo, napr vo vode na pitie. Najma ked mu vyhubili skoro kompletne len este vznikajucu mikrofloru v crevach  pouzitim atb. Zialbohu atb nechaju plno mikrobov v crevach, na ktore su neucinne, tj aj niektore e-coli a vyhubenim ich probiotickej konkurencie im vlastne davaju zelenu. Jeho malicke crievka sa to snazia vyhodit hnackou, ale treba mu pomoct to nahradit spravnou probiotickou florou, tj dodat a podporit mnozenie probiotik..
Arabinogalactany a inulin su asi najviac vhodne pre deti, modified citrus pectiny su tak male, ze sa absorbuju aj do krvneho obehu, tj sa dostanu pravdepodobne  aj do mlieka.
Najlepsi zdroj na tieto je Swansonvitamins.com odkial ich kupujem aj ja. a miesam si ich do mojej vody na pitie, spolu s vitaminom C(ester C v prasku/powder) a obcas, ked na mna lezie nejaka nakaza aj s kvapkami citricidalu, profesional. Ten je na e-coli a jej antibioticky vzdorujucu  verziu VRE znacne ucinny uz pri koncentracii 6 do 20 ppm a roztok, co odporucam na pitie je 35 kvapiek do litra vody, co je zhruba 720 ppm(miligramov na liter), takze aj pri znacnom rozriedeni v tele este e-coli znici, ale probiotika neznici , ked sa v tele zriedi pod 200 ppm.
Ked pije ten rozok matka, cast z toho sa pravdepodobne dostane aj do maleho s mliekom, ale mozno mu dat pit aj z toho roztoku trosku priamo, poldeci/deci denne, rozlozene na vela davok po lyzickach,  podla jeho vahy 8 kg  by malo e-coli velmi rychlo znicit. Pomaha samorejme ked aj matka toto pije, berie mikrovlakniny,  berie probiotika a berberine.

Potravinove doplnky v spravnom mnozstve nemozu byt nikomu "nebezpecne alebo skodlive" Za neskodne ich prehlasili lekari, co ich oficialne schvalili.

Naposledy upravil: RNG (2013-10-17 15:46:04)