101

Re: zapal v tele

Neidentifikovany znamena ze sa lekar priznava, ze nevuie, odkial to pochadza.
Zapaly maju ale vzdy pricinu, ktora sa da adresovat.
Moze to byt zamorenie roznych druhov
alebo vysledok cinnosti roznych  mikrobov alebo parazitov a nimi vylucovanych toxinov.
Co to sposobuje u teba neviem, ale pokus sa najprv adresovat virusy, co radim dnes kazdemu, tj zvysovanie viralnej imunity.
Potom mozes skusat rozne antimikrobialne, s trochou stastia najdes taky, co ti tie skodlive zapal vyvolavajuce mikroby adresuje.
Protiapalove tu pomahaju, ale problem zvacsa celkom nevyriesia, len potlacia zapaly, tj zmiernia to.
Na to radim najma curcuminoidy, boswelin a serrapeptazu, hoci aj ine enzymy brane na prazdny zaludok alebo entericky pokryte  mozu precistit telo od roznych zapalovych latok.

Velka pomoc je napravit si travenie a najma crevnu floru branim nasad probiotik a rozmnozovanim ich zmesou mikrovlaknin, co radim kazdemu robit cely zivot.



102

Re: zapal v tele

Nazdar - ohľadne lekárov "no comment"...je to v podstate moje zistenie, resp. môj osobný predpoklad, že mám v tele nejaký zápal alebo infekciu - resp. niečo, čo sa stále vracia a telo sa s tým stále "pasuje" - pričom raz sa to menej a inokedy viac prejavuje. Ja nemám od žiadneho lekára nič také potvrdené (ale ani vyvrátené).

Ale keďže doplnky nemajú žiadne negatívne účinky, tak by som chcel proste "skúsiť" akoby triafať naslepo a niečo s tým robiť - a uvidím, či to pomôže...veď aj keby to nebolo zrovna adresné, tak uškodiť to nemôže.

Asi by som to tu niekde našiel v témach, ale ak môžeš, tak mi prosím napíš, s čím konkrétne adresovať tie prípadné vírusy. Resp. píšeš aj o antimikrobiálnych, atď. - trochu sa v tom strácam...čiže ako začať? S čím potom pokračovať?? Alebo nejak všetko naraz? ...alebo??!

smile

Ja som toto ešte nikdy neriešil - zatiaľ som len doplnkami a tvojimi radami naprával trávenie, čo sa mi myslím podarilo + pokračujem v tom ďalej, ale teraz sa chcem pustiť do tohto, čiže "vyhnať" z tela prípadný zápal/infekciu. Čo teda konkrétne objednať a užívať?

Ďakujem.

Naposledy upravil: radim (2014-07-14 18:14:11)



103

Re: zapal v tele

OK.
Na temu virusy pozri tu
http://rng.nazory.eu/rubriky/h/herpes
Na travenie pozri na temu travenie, najma co sa tyka probiotik a mikrovlaknin, lebo tie pomahaju telu adresovat rozne mikroby.

Ak to nestaci, tak mas na skusku rozne antimikrobialne, ako citricidal(hlavne na bakterie rozneho druhu, , oreganovy olej na plesne a kvasne infekcie,  berberine na crevne a urinarne nakazy, NAC a serrapeptaza na odmaskovanie zamaskovanych infekcii pripadne na niektore ako mykoplazmy, boreliozy, chlamidie, l-formy extrakt z olivovych listov, samento coumanda a banderol

Ale tvoje zapalove reakcie mozu byt aj zo zlej crevnej flory, co je vlastne sucast problemu okolo  tvojho travenia.



104

Re: zapal v tele

Zdravim,musim sa podelit s tymto,lebo to sa mi uz zda ako komedia.Toto mi napisal lekar 
You have been to see the rheumatologists at the hospital and you had some blood tests done quite some time ago looking for an infection called Lyme disease which can be associated with tic bites.They think it is unlikely that you have a current infection but suggested just to be sure that you try some antibiotics.
Pripadam si ako pokusny kralik,ked mi volal,povedal ze su tam nejake naznaky ze tam niekedy nieco mohlo byt a ze aj to mi mohlo vyvolat artritidu a predpisal mi Doxycyclin.Co si myslis o tom lieku



105

Re: zapal v tele

Nuz ked si chces znicit dobru probioticku crevnu floru, tak mas moznost s Doxycyklinom.
Inac tak nepatrna davka by ti asi bakterie Boreliozy neznicila, nehovoriac o inych formach tejto pliagy, tj vnutrobunecneho parazita a spory



106

Re: zapal v tele

Ako som povedal, a to ja nemam zoadne podozrenioe kvoli kliestom, ale tych roznych maskovanych infekcii, co nam stazuju zivot je hropmada a mozno velke mnozstvo problemiov, co ludia maju su z tychto infekcii, menovite rozne vnutrobunecne parazity(v citane borelioznych foriem a chlamidii, ale aj inych L-foriem, co sa casto vytvoria prave kvoli pouzitiu atb) a ine mykoplazmy,  tiez rozne viralne formy, ktorych dnes nosime v tele ovela viac, ako kedysi, lebo ludia sa hybu po celom svetw a prenasaju to, naviac sa hybu aj potraviny, takze sa prenasa hromada mikrobov a parazitov, co boli este pred nedavnom len miestny problem a dnes su uz globalny.
Bakterie vedia lekari pomerne dobre adresovat, ale ine spominane zialbohu nie.



107

Re: zapal v tele

mozes mi povedat aky mixer pouzivas na listovu zeleninu?Citala som o Vitamixe,ale ten je drahy a pri tych vysokych otackach zohrieva zeleninu a tym sa vlastne nicia enzymi.Som z toho jelen,niekde sa pise ze je to dobre,niekde ze nie,chcem si kupit nejaky hlavne kolilistovej zelenine aby sa dobre rozmixovala na hladko a aby sa rozmixovala aj ina zelenina,aj mrazena a lad.Vies mi poradit?



108

Re: zapal v tele

Nuz ja pouzivam jeden z najsilnejsich, 3 konovy,
a aby sa zelenina doslova neuvarila davam don kocky ladu.
Alebo pouzijem odstavovac a "suchu" cast pouzijem do polievok a omacok.
Ale pouzivam aj enzymiy lebo mi ich telo nevytvara uz dost, aj kyseliny, inac v mojom veku by som sa uz pomaly zacal scvrkavat.



109

Re: zapal v tele

http://www.alzashop.com/garden21-perfec … 505336.htm
co povies na tento



110

Re: zapal v tele

Nepoznam, ale zda sa byt dost silny(1500 W je zhruba 2 konovy)



111

Re: zapal v tele

Mam infekciu na zubnom nerve..citim ze mi vyteka hnis z dasna..zubar ma poslal domov s dvomi antibiotikmi..:((( mozem si pomoct ucinne aj bez nich???Vdaka za odpoved..:)



112

Re: zapal v tele

Pozri na
http://rng.nazory.eu/rubriky/z/zapal-hn … a-striebro
Ja si tak liecim zapaly pod zubami  uz dlhe roky



113

Re: zapal v tele

Striebornu lyzicku sice nemam ale nasla som taku malu striebornu dozicku na sperky..dolezite je ze si to dokazem prilozit na dasno..len neviem ci to robim spravne..mam pri tom nieco citit??Alebo vobec nic??Ta dozicka ma taku slanu chut to je ok?Znamena to ze to ucinkuje??



114

Re: zapal v tele

Musi to byt trochu citit ako stipkanie, ale nie velmi, aby si si nepopalila prisilnym prudom dasno.
Ja pouzivam dost ciste striebro na to, oznacene puncom 925, tju 92.5% striebra a zvysok med, bez obsahu inych prvkov.



115

Re: zapal v tele

Jaaaj ja necitim ziadne stipkanie..uz som skusila aj opuncovany naramok a nic..:(( asi robim nieco zle..napojila som to tenkymi medenymi drotikmi..nevadi to nahodou??:(
Ako dlho to mam mat prilozene??

Naposledy upravil: Sisa 24 (2014-09-28 13:10:40)



116

Re: zapal v tele

2 krat denne 5 az 10 minut by malo stacit. Ale prud musis citit, aspon na jazyku, ked sa dotknes tej striebornej plus elektrody.



117

Re: zapal v tele

Ja to citim na jazyku ako kyslasto slane ..nie pichanie..hmm asi je to slabe..
Zaujimave ze to striebro ma nestipka ale tu obycajnu lyzicku ked som olizla tak ta ma zastipala na jazyku..hmmm

Naposledy upravil: Sisa 24 (2014-09-28 19:53:51)



118

Re: zapal v tele

Niektore bizuterie su nalakovane, proti cernaniu.



119

Re: zapal v tele

Takze som zistila ze baterky ktore som si objednala z internetu..boli uplne slabe..to bol dovod preco som nic necitila..teraz mam uz nove z miestneho supermarketu..a tie su silnejsie.Po dvoch dnoch citim viditelne zlepsenie..ale este stale mam rano chut hnisu v ustach..kedy to asi prejde uplne??Dakujem zo srdca..:)



120

Re: zapal v tele

Nuz strieborne iony vybiju mikroby a teda sa telo moze vyhojit.
Skus si zohnat ustne probiotika/oral probiotics, tie pomozu proti kazeniu zubov a roznym nakazam co sa mozu v ustach usadit. Ja ich pouzivam kazdodenne, lebo zaroven davaju prijemny dych.



121

Re: zapal v tele

Uprimne si myslim ze som tu infekciu chytila u zubara..isla som tam s malou ciernou bodkou na krcku zuba a takto to dopadlo..:(Najhorsie je ze mu to neviem dokazat..on tvrdi ze som mala hnily nerv..hmm vsak to by som asi citila ci??



122

Re: zapal v tele

Nemocnice a kliniky su silne zdroje infekcii, chodia tam chori ludia s roznymi nakazami ma sterilizacia vzduchu a dokonca aj nastrojov nie je vzdy 100% tj tam sa da chytit vsetko.
Ja sa nemocniciam vyhybam co najviac podla moznosti , tak isto davom ludi, a proti nakazam na zuboch sa branim ucinne najma ustnymi oprobiotikami a zatial to vyzera, ze vyhravam. Zopar nakaz pod zubami som vyhubil ionami stiebra. Keby som o tom  vedel pred desiatkami rokov, asi mam dodnes perfektny chrup



123

Re: zapal v tele

co povies na tuto serrapeptazu?
http://www.amazon.co.uk/Serrapeptase-80 … Veggie+Cap



124

Re: zapal v tele

Nuz ja pouzivam tuto
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best … l&ic=3
co je samozrejme tiez entericky pokryta.



125

Re: zapal v tele

Zdravim,neviem si rady,neviem ci robim niekde chybu,alebo to vsetko mohol vyvolat stres,ale nezvyknem mat problemy s vysokym tlakom,teraz asi 2 tyzdne mam hrozne bolesti na hrudi,to je taky pocit akoby tam bol zasadeny kamen,tlak mam 150/90, 140/80,beriem aj nattokinazu aj serapeptazu aj lecitin,aj ked klesne tlak,napr.119/86,ale stale mam vysoky pulz,75,76,80,70,vzdy som mala do 60.Dnes ma dokonca chytila bolest na krizov,neviem ci krize ci ladviny,ale moc mam cisty,nie som tlsta,pribrala som do brucha a neda sa schudnut,skor akoby som bola naliata,neviem ci sa mi zadrziava voda alebo co,jem celkom zdravo a cukry pouzivam malo,robim zelene smoothie a pouzivam dost doplnkou,palenie zahy sa mi upravilo,ale teraz zase trochu zacina,rano som sa alkal.sodou bikarbonou bez hlinika,ale neviem ci nemoze byt problem napr.prilis sodika alebo co,beriem sem tam HCL s jedlom,vitaminC,E,B,selen,zinok,teraz som zacala trochu s natieranim jodu,mam D3,,pouzivala som aj kurkumin,berberine,extr.z oliv.listov,teraz mam oreganovy olej,bone essential,NAC,magnezium,kupila som si vcera K2,len asi neviem kedy mam co pouzit a kalinat si kupim na SK ked pojdem v januari,ale teraz som v UK,na alkalizaciu je dobra tato soda,ale neviem ci ma hlinikhttp://www.amazon.co.uk/gp/product/B00MAFGJD0/objednala som Hawthorne a este sa chcem opytat na http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004 … ROKL5A1OLE a ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLEa http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00L … NEYL05087K
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00J … NEYL05087K http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00J … NEYL05087K vies mi poradit a co kolko mam brat,neviem ci mam zanesene pluca,alebo nieco so srdcom alebo je to spojene s artritidou a stresom alebo vsetko dokopy.Dakujem

Naposledy upravil: had (2015-01-31 22:34:06)



126

Re: zapal v tele

Stres je zabijak, pozri na temy stres a spanok, ako sa proti tomu branit.
Naberanie visceralneho tuku/na pupok je vysledok tiez stresu a jedine, co poznam co ten visceralny tuk ciastocne odstranuje je CLA, davka najmenej 2 x 1 gram az 2 x 2 gramy.
Vsetky menovane dpoplnky sa vzajomne nevylucuju, tj mozes ich brat kedykolvek cez den a v akejkolvek zmesi. Aj pulz aj tlak su vysledkom najma stresu, ale tie bolesti v hrudi mozu byt aj zo zleho zasobovania srdca kyslikom, tj pouzivaj tie cistiace na cievy a riedice krvi.
Vseobecne mame malo draslika, a privela sodika, najma v hotovych jedlach, takze odporucam pouzivat viacej KCl na solenie(potasium chloride) v zmesi s nerafinovanou morskou solou, 1:1.
Nevidim tam spomenute probiotika ani mikrovlakniny na ich podporu.



127

Re: zapal v tele

Vies mi poradit co mam objednad ci arginin samotny alebo ten L-arginin a ta CLA je jedno ktora?A ten potassium chloride je ok?Mam psylium,inulin,MSM,glukomannan,maca,huba reishi prasok a aloe vera,spirulina a probiotika Jarrow formula a este by som sa chcela spytat na tieto probiotika http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00H … WSC9GZBYPU

Naposledy upravil: had (2015-01-31 22:41:40)



128

Re: zapal v tele

a este tento macaci pazur Raintree Cat's Claw (Uncaria tomentosa) 100 Vegetarian Capsules 500mg



129

Re: zapal v tele

Na znackach nezalezi, len na obsahu.
Kedze probiotika sa dost rychle nicia teplotou a casom a tiez zaludocnymi kyselinami, odporuvcam take co su tepelne odolne aj kyselinovo odolne, aby sa este za ziva dostali do criev.
Objednavanie v Europe je znacne predrazene, osobne odporucam objednavat z lacnejsich zdrojov.
Firma Raintree je uz zialbohu davno zavreta, neviem ako sa ti podarilo dostat este od nich vyrobok.



130

Re: zapal v tele

este som ho nekupila,ale maju ho v amazone,je tento cats claw v poriadku?A pozries sa prosim ta na bod 148 a 149?DakujemInak dnes sa mi po 2.krat stalo,minuly tyzden 1.krat ze som dostala take zvlastne hrozne bolesti a ani neviem definovat zkade zacali,bolest od chrbta cez brucho az hore,taka horucost a skoro som nemohla dychat,len som cupla a po 5 min.preslo,tlak som mala skoro normalny 110 ale pulz 80,tlak na hrudi neprestava a sem tam bodne pri srdci



131

Re: zapal v tele

Nuz co popisujes moze byt aj tetania, ci uz teda sposobena nedostatkom mineralov alebo hyperventilacna, tj zo zrychleneho stresoveho dychania.
Vsetky doplnky, co tam uvadzas su samozrejme OK, len prilis predrazene.

Naposledy upravil: RNG (2014-10-28 20:56:54)



132

Re: zapal v tele

vies mi poradit lacnejsie?



133

Re: zapal v tele

pozri napr na cats, claw extrakt, 10 :1
http://www.iherb.com/Now-Foods-Cat-s-Cl … l&ic=3
Ja osobne pouzivam specialny extrakt pod menom Samento, ktory odporucaju na boreliozu a mykoplazmy. Je drahy, ale ucinny, novsie maju aj vacsie balenie
http://www.iherb.com/NutraMedix-Samento … l&ic=3



134

Re: zapal v tele

Dakujem,kolko kvapiek a ako casto treba pouzivat a pozries sa este na otazky 128

Naposledy upravil: had (2014-11-09 18:19:56)



135

Re: zapal v tele

Uvedene produkty nepoznam, a obsah tam nie je velmi dobre popisany az na nattokinazu, tak je jasne napisane 2000 FU na kapsulu
Samento, coumanda a banderol spolu s extraktom z olivovych listov je to, co aj j pouzivam mna potlacanie mykoplaziem co mi sposbuju reumaticke boesti a na stastie zatialnie deformacie, lebo som to zachytil vcas.
Z olivovych listov beriem davku obsahujucu 3 x 300 mg oleuropinu
z tych kvapiek 2 x 10 z kazdej, vlastne si ich pridavam asi 20 kvapiek do mojej vody na pitie, co nosim cely cas zo sebou.



136

Re: zapal v tele

V poslednej dobe rozmyslam ci nie je mozne aby som mala lupus a nie artritidu,nemam sice vyrazky, iba take vecsie znamienko alebo co to je na hlave vo vlasoch a casto mi vypadavaju vlasy,ale caste bolesti na hrudi a pri srdci,unava,bolesti nad krizami,skor oblicky,caste mocenie,ale moc mam cisty priehladny,ale tie bolesti v zadu su hrozne.Lekari urobili jedno vysetrenie a tvrdia ze je to artritida,neviem ake vysetrenia by som mala ziadat a viem ze lupus je horsi ako artritida,tu tiez treba uzivat rovnake doplnky?teraz ten vyssi tlak aj caste bodanie pri srdci



137

Re: zapal v tele

Skus pouzivat DMSO, to casto pomaha na reumaticke bolesti. Opatrne s DMSO, oblast si treba dobre ocistit, natiet DMSO a nechat bez dotyku cohokolvek prenikat najmenej 1/2 hodiny, zvysok zmyt pod sprchou a natriet napr kokosovym olejom
Inac odporucam  si zvysit viralnu imunitu, brat DHA(2 gramy) a ten antimykoplazmicky vyber, tj extrakt z olivovych listov, coumandu banderol a samento.
Tie tri som si dokonca zamiesal aj do DMSO a zda sa, ze to pomaha.
Niektore quaternialne zluceniny mozu tiez pomoct, napr citricidal s obsahom quaternialnych zlucenin  zamiesany do DMSO.
Dr Whittaker  radil  uz davnejsie na bolesti Soothanol, kde mal obsah DMSO quaternialnych amoniakatnych zlucenin a roznych vytazkov z bylin,
pozri napr na
http://www.northstarnutritionals.com/so … AvN88P8HAQ



138

Re: zapal v tele

Zatial mam iba tento citricidal http://www.amazon.co.uk/GRAPEFRUIT-SEED-EXTRACT-LIQUID lebo tie original co som nasla neposielaju do UK a DMSO mam z SK ale bolo mi povedane ze samotne DMSO sa nesmie pouzivat a ze ma dobry ucinok ked sa prida MMS
http://www.amazon.co.uk/Nutramedix-Band … s=banderol tento a tento?http://www.amazon.co.uk/Nutramedix-CCL30-NutraMedix-Samento-Liquid/dp/B003GJZ0PC/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1415138766&sr=8-2&keywords=banderol
http://www.amazon.co.uk/NutraMedix-Cuma … 772NWV4J4A[

Naposledy upravil: had (2015-01-31 22:44:44)



139

Re: zapal v tele

na flasi DMSO je napisane 98% C2H6OS+2%H2O



140

Re: zapal v tele

DMSO sa vseobecne prenasleduje vsade na svete, lebo je to silna konkurencia farmaceutikam. V USA je to dovolene predavat len na zvierata, napr na bolave klby koni a podobne, ale pouziovaju to bezne napr atleti, byciklisti to maju namontovane rovno na kostre bicykla
Okrem toho, ze je to zdroj siry na klby, najvacsi uzitok z DMSO je ze je to velmio silne polarne rozpustadlo, tj vie rozne latky dostat na rozne m,iesta v tele, kde by sa inac nedostali v tak ucinnych mnpozstvach.
Ja ho pouzivam na klby(90%,  roller top),
davam do neho rozne pridavky ako resveratrol(proti pecenovym skvrnam)
oreganovy olej a nattokinazu(na plesne na nohach a cistenie zapchatych kapilar)
a ine.
Moze byt pouzity aj ako chelator ortuti pre vysoky obsah siry
a aj lekari hom potichu pouzivaju, kedze je vo vsetkych transdermalnych naplastiach a dokonca aj v niektorych kremoch,m ako napr svajciarsky Sportusal.
Inac tie troje kvapky som pridal aj do DMSO ako miestny zdroj na klby na rukach, napadnute mykoplazmami, spolu s citricidalom, profesional. A zda sa, ze ti ucinkuje lepsie, ako DMSO samotne.



141

Re: zapal v tele

http://www.amazon.co.uk/Resveratrol-Ant … words=resv
http://www.amazon.co.uk/Now-Foods-Resve … esveratrol
ktore z tychto a tento 98% co mam tak ked napr.pridam par kvapiek z tych kvapiek k tomu tak je to ok?Alebo kolko kvapiek citricidal,alebo ten resveratrol a mozem to pouzit aj na brucho alebo hrud?



142

Re: zapal v tele

este som zabudla,namiesto yamu nie je lepsie priamo diosgenin napr.tento?http://www.ebay.com/itm/25gm-Diosgenin-98-powder-/261218165979?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item3cd1d0e4db
a co hovoris na toto DMSO http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksi … IQUID+99.9



143

Re: zapal v tele

Ja mam zmes DMSO, 30 ml do ktorej dam kapsulu obsahujucu 500 mg transresveratrolu. To pouzivam na peceno ve skvrny.
Na plesne na nohach pouzivam DMSO, kde som pridal asi 10 kvapiek oreganoveho oleja do flasticky tiez 30 ml DMSO. Najnovsie mam noelen oreganlvy olej ale aj nattokinazu, 4000 FU do tej fl;asticky s nadejou ze mi to precisti zapchate kapilary na nohe, tj slapaji a prstochj, kde som znacne stratil cit pre zhorsenu cirkulaciu krvi aj lymfy, ako vsetci cukrovkari DM-2 po case.
Ten zdroj na DMSO je velmi dobry
Na rozne problemuy s menstruaciou odporucam 200 mg Diosgeninu denne, nezalezi, odkial ho dostanes, ci uz ako prirodzeny obsah v Yame, alebo vytazeny cisty.

Naposledy upravil: RNG (2014-11-05 21:19:54)



144

Re: zapal v tele

ten transresveratrol je ine nieco ako resveratrol?Je to nejaka vylepsena forma? http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00G … BHXPozries sa este na toto-http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00GOFL9PA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3DALWM7KVJ1FI,
potom tato forma HCL spolu s enzymomhttp://www.amazon.co.uk/gp/product/B002BZOMPQ/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE alebo lepsie betaine HCL with bioperine? A toto http://www.amazon.co.uk/PhD-Lean-Degree … s=PhD+CLAa
http://www.amazon.co.uk/Zestlife-LIPPED … PED+MUSSEL

Naposledy upravil: had (2015-01-31 22:51:48)



145

Re: zapal v tele

a toto  http://www.amazon.co.uk/Triple-Strength … Hyaluronic

Naposledy upravil: had (2015-01-31 22:53:59)



146

Re: zapal v tele

Resverqatrol a transresveratrol posobia podobne v tele, transresveratrol z korenov polygonum cuspidatum je ovela lacnejsi vyrobit nez izovovat z hroznovych supiek.
Uvedeny enzym je mizerne slaby a naviac nie je ani poriadne popisany v jednotkaxch ucinnosti, len v mg, co nie je presne.
Beraine HCl nepotrebuje bioperin, lebo sa spotrebuje v zaludku a bioperine je na zlepsenie absorbcie v crevach.
Vseobecne europske ceny su privysoke a casto su doplnky slabe. Pozri pri resveratrole napr na
http://www.swansonvitamins.com/swanson- … mg-30-caps



147

Re: zapal v tele

Na zdroji CLA nezalezi, ja pouzivam napr tentohttp://www.swansonvitamins.com/swanson-best-weight-control-formulas-tonalin-cla-safflower-oil-blend-1000-mg-180-sgels
kde mas v kazdej kapsuli 780 mg CLA.
Ten hyaluronic acid co uvadzas je velmi silny, ked je tam 300 mg



148

Re: zapal v tele

hyaluronic hovoris ze je silny,mam to chapat ze je ok? Dnes mi dosiel ten DMSO,mam ho preliat do sklenenej flasi?A neodpovedal si ci tam mozem pridat resrevatrol alebo mi napis aky pouzivas transresveratol.A ten green mussel je ok?



149

Re: zapal v tele

Samozrejm e je to OK.
DMSO predavaju v flasiech , co su vhodne prer skladovanie DMSO, tj nemusis ho nikam prelievat.
Ked si chces zarobit rochu roztoku s DMSO, ja pouzivam 30 ml DMSO do ktoreho dam 500 mg transresveratrolu. Na znacke nezalezi. Ja pouzivam tento
http://www.swansonvitamins.com/swanson- … mg-30-caps
Samozrejme green mussel je OK na rozne klbove a problemy so slachami.



150

Re: zapal v tele

Nuz mne to uz neotvara, asi ten clanok niekomu zavadzal...