Tradicna ciska medicina mysli hlien TAN v stitnej zlaze ze je nahromadeny a nevie odtial odist....
este mam ajurvedu knihu uz cca mesiac, mal by som ju preluskat ake moznosti tento indicky smer ponuka....
ja myslim ze candidu nemam - absolvoval som klistyry, aj tu kuru bez cukrov na ktorej som bol aj cez 40dni (co som prepiskol).... to bolo pred 3/4rokom, cukry v priamej podobe nejem odftedy vobec, iba to co je v prirodzenej strave, ryzi (hlavny zdroj mojej stravy), amaranth, quinoa, a teraz co som sa docital o goitrogenoch tak uz nejem pseno, proso, a lepok som tiez obmedzil jacmen, psenica, ale dam si sem tam ovsene vlocky na ranajky 1x za tyzden, chlieb jem uz rok spaldovy z kvasku celozrnny (jedna pani mi pecie) ale 0,5kg mi vystaci bohate na tyzden, niekedy mi pride v pondelok novy chlieb a zo stareho este mam.... ale mam velmi rad pohanku-ta tiez ale ovplyvnuje cinnost Stitnej zlazy.... tak snazim sa ju obmedzit no mavam ju kazdy druhy den.... to asi nieje dobre ze?
vcera mi bolo po oreganovej tablete zle/tazko na zaludku, takze dnes to skusim este raz s 1tbl na obed -ci to nebolo niecim inym..... (ale mal som ju s fazulovou polievkou a kuskom spaldoveho chleba) to je cele, a potom som 2hodiny nejedol lebo mi bolo tazko, tak som zacal krajat jablka na kolac pre rodinu - a po hodine cistenia a slintania mi to preslo no este som si dal taku hodku pauzu-soferoval som....
uz mi ine doplnky netreba uzivat? ...lebo fakt toho mam plnu skrinu.....
staci stressB, kombu, oregano, serazymes?
(stymi dalsimi enzymami co mam: bromelain, papain, pancreatic - nekombinovat so serazymes?)(serapeptazu nemam)
troska som sa zlakol stym mnozstvom kombu co pojem,
pomaly dalej zajdem.... asi si to teda rozdelim na 15x aspon..... predsa niesom japonec.... ale nebadam problem zatial....
zato ked by som si dal jod pod pazuchu po par hodinach ma tlaci v krku.... a na druhy den tiez aj rano
po riase toto nemavam a rano mam super pocit niekedy az taky ze mi to zmizlo - no pohlad do zrkadla mi povie potom nieco ine...
dakujem.
Naposledy upravil: jordiksvk (2014-08-15 07:01:42)