1

Téma: Úžasná pečeň a ako robiť detox

Zaujalo ma toto video a rad by som poznal Vas nazor.
video ma len 5 minut: http://www.youtube.com/watch?v=g3aLGl3SbKY

1,Skutocne horke jedla tak silne cistia pecienku ktora je taka dolezita na tvorbu energie, enzymov a pod ?
2, Je Chanca Piedra 3x silnejsi tlmic bolesti ako morfin ?
dakujem pekne



2

Re: Úžasná pečeň a ako robiť detox

Je davno zname ze rozne "horciny" su stimulanty cistenia tela a samozrejme aj pecene. Na pecen som tu spominal najucinnejsi prostriedok sylimarin, ale aj pupava, redkovka, articoky a podobne su tiez cistiace. A spominal som aj Chancu piedru, najma na mocove kamene, ale aj na cistenie pecene ciastocne.
Samozrejme, a co to video velmi nezdoraznilo je treba brat hodne mikrovlaknin, lebo ked sa nam zvysi tok zlci, treba ju do niecoho absorbovat a vyniest von, inac sa nam znova reabsorbuje aj so zamorenim v crevach do krvneho obehu. Obycajne vlakniny maju zanedbatelne nasavani proti mikrovlakninam, ktore vedia nasat az 50 nasobok svojej vahy, takze doporucam kazdemu si ich doplnovat.
Chanca piedra tlmi len bolesti ladvin, ci uz zapalenych alebo plnych kamenov a teda je to uplne inaksi mechanizmus ako morfin, miestne protikrcovy(antispazmodicky) a mierne antimikrobialny co znizi zapalove procesy v ladvinach, najma poranenych ostrymi kamenami.

Ja som pil urcity cas caj z nej, ale napr reumaticke bolesti v klboch a svaloch to veru nijak netlmilo. A pouzival som davku 6 az 10 gramov(kopcom polievkovu lyzicu)

Vyborne video, vdaka.

Naposledy upravil: RNG (2013-03-16 00:28:52)