51

Re: Výživové doplnky.

Dík za odpoveď.

A aký máte názor na Phenibut? Je lepší, alebo horší ako Picamilon? Tiež to má dočinenia s GABA, len trošku na inom princípe. Phenibut sa ešte dá kúpiť v zopár obchodoch.  Myslíte že zakážu aj ten? Inak aj tak nechápem, že prečo sú všetci predajcovia posratí z FDA. Ved my sme tu v Europe a aj keby to zakázala Eoropska FDA (neviem jak sa volá Európska obdoba FDA) tak je tu predsa ešte celý svet vrátane Ruska. Prečo to niekto nepredáva cez web napr. z Číny ale s doručením priamo na adresu v Európe?

52

Inac z Ruska, odkial vlasne povocne Picamilon prisiel to iste mozes kupit.
FDA v spojeni s roznymi politikmi,co ziju podporovani Farmaciou ma vlastne absolutnu moc, lebo je bezkonkurencny a jediny nastoj, povodne vlady, proti ktoremu neexistuje ziadna konkurencna protivaha.
A medzi ich nastroje patri aj vlastna  policia, tiez  kuklaci, takze mozu bezproblemov zlikvidovat akukolvek prekazku pre ne.
Jedine sustavne utoky doplnkoveho priemysli  za nedostatok dokazov o skodlivosti musia po case viest schvaleniu roznych doplnkov znova vydanin tzj GRAS na ne(generaly safe)
To bude na Picamilon a Huprzin zrejme trvat dost dlhom,lebo federalne urady pracuju pomaly a vyuziju kazdu prilezitost na pretahovanie procesu v prospech svojeho "chlebodarcu" , farmacie,ktorej najma ucinne potravinove doplnky velmi vadia k ich predaju farnaceutik.

53

Rng neviem kde som to cital alebo si to pisal ty .
Tocopherols a tocotrienost , tie druhe su silnejsie , cital som ze je to zatial nie velmi preskumana oblast , alebo si to pisal ty , su nato nejake clanky ? ci je lepsie investovat do tych trienolov ci maju lepsie vyhody ?