Téma: Silne bolesti brucha,krce,hnacka
Dobry den,mam 21 rokov a mam takyto probelm:
Asi pred 4 rokmi sa mi z nicoho nic objavili velmi silne bolesti v bruchu(bolesti zacnu z lavej strany brucha,citim prelievanie silne grulenie,skrkanie a potom sa presunu do podbruska a okolo pupka).Stavalo sa mi to asi tak raz za pol roka,ale v poslednej dobe sa mi objavuju castejsie(niekedy 4x do tyzdna ,niekedy raz za mesiac).Bolest je pichava az krcovita a objavovala sa v intervaloch asi 2min strasne bolesti a nejaka minuta nic,a trva to asi 1hod v kuse.Zacne mi byt velmi teplo az sa musim vyzliect a nasledne pride taka zimnica az ma uplne trasie.Bolesti su tak silne ze si vzdy musim kvoknut inak by som aj odpadla..A potom nasleduje hnacka a po nej mam potom pokoj.Bola som s tym aj u doktorky,ta mi spravila sono obliciek,mechura,pecene zlcnika a vysetrenie zaludka a vsetko v pohode(lebo pred 2 rokmi som mala oblickovu koliku takze mozny kamienok vylucila).Moja doktorka si mysli ze to mam z jedla o com ja pochybujem.A na ziadne dalsie vysetrenia sa jej nechce posielat.Takze teraz neviem ako mam pokracovat kde sa ist pytat alebo ako to dalej riesit...
Budem Vam vdacna za akukolvek radu