Téma: eeg biofeedback
RNG co si myslis o biofeedbacku? je to ucinne a pritom neskodne?
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
RNG co si myslis o biofeedbacku? je to ucinne a pritom neskodne?
Tazko povedat len tak jednostranne. Feedback nespravne aplikovany moze poskodit aj funkciu buniek, nielen mikrobov.
Zatial je v tom poriadny galimatias, obcass maju uspechy, obcas je to neucinne a medicina/monopolna konvencna o tom nechce ani pocut, tj aj vysledky sa vsade vymazavaju, takze je okolo toho okrem reklamy vyurobcov a prevadzkovatelov(reklama sa vzdy sklada z casti pravdivej, casti moznej=polopravd a z uplnych lzi na oklamanie zakaznika), a to rozhodne nie je seriozne smerodajne
ehm. asi som sa zle vyjadril.
ja som mal na mysli biofeedback/neurofeedback pre psychicke ochorenia. som myslel zariadenie kde pomocou mozgovych vln ovladas pocitacovu hru a prostrednictvom tej pocitacovej hry si upravujes fungovanie mozgu.
OK, to je ine kafe. Samozrejme detekcia, kontrolovanie a feed back mozgovych vln moze pomoct pri kontrole cinnosti mozgu. Ale zase, velmi to zavisi od operatora, kedze toto odvetvie je este "v plienkach" tj len zopar z ludi, co s tym pracuju maju poriadne opakovatelne vysledky. na to potrebujes dnes vedeckeho pracovnika, ktory je neurolog, elektronik , programator a ma hromadu skuisenosti v tom zaroven a taky su "vzacny ako safran" by povedalo slovenske prislovie.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.