Sjorgenov syndrom je autoimunna choroba podla lekarov, tj telo sa zblazni a utoci samo na seba , bez dovodu.
Ja som ale nazoru, podobne ako mnohi lekari,.ze je tam presdsa len dovod v roznych zamaskovanych tazko diagnocovatelnych infekciach, ako napr boreliozy, chlamidie, mykoplazmy, L-formy a nase vl;astne virusy, co nosime v tele mnohi. Vsetky tieto znizuju imunitu a pre tro moze telo bojovat z viacerymi nakazami odrazu, tj neda sa vymedzit jedna jedina, a pre top lekati nevedia ani najst pricinu, ked hladaju jedinu pricinu.
Tj odporucam si zvysovat viralnu imunitu v prvom rade, lebo virusy napadaju vystelkyu a tj aj rozne zlazy, co je Sjorgrenov symptom.
No a brat NAC(ACC) na odmaskovanie roznych tych zamaskovanych mikrobov, potom ich vie aj vlastna telesna obrana spoznat a znicit, a samozrejme aj antimikrobialne doplnky a atb do nich vedia preniknut,
Na odmaskovanie pomahaju aj rozne enzymy.
Enzymy su zaroven protizapalove a opuchy su obvykle sposobene roznymi zapalami. Protizapalove je aj napr kombinacia curcuminoidov a bioperinu. Inac mne herpes HSV1 sposobil syndrom sucheho oka a ja som to riesil len miestne kvapkami koloidnej striebornej vody viackrat do dna, dnes uz staci ranajsi postrek s otvorenymi ocami po holeni striebornou vodou.