1

Téma: Spanok s otvorenymi ocami.

Este vam nik nepovedal ze spite s otvorenymi očami? Mám dojem ze to vysusuje sklovec a tvorí sa zakalenie sklovca. Tie predmety co lietaju pred okom.  To je len moja myslienka ale  myslim ze na 80% realna. Lekar dava predpisať Jodid draselny 2% a Infuznu liečbu (nieco s prvym pismenom na  T. ) uz si nespominam. Nič nezabera. Proste je to o ničom. 
Nieje mozne do oci nakapkat nejaky olejcek ktory na noc aspon s casti uchrani oko pred vysusenim? Nejaky poznam vola sa  CorneregelGel. Oku neuškodi dobre ho premaze  ale za 2 hodinky sa zleje z povrchu sklovca  nizsie a ten hrot sklovca je opäť suchy a zakal sa neustale tvorí.  Nejestvuje nieco na zalepenie oči na noc ?  Lebo toto je banalita ale nevie ju nikto riešit.  Dakujem... Poprosim o skoru odpoveď.......



2

Re: Spanok s otvorenymi ocami.

To je problem na stastie len u dost malo ludi, riesia ho napr nosenim potapacich okuliar, aby sa im oci co najmenej susili v noci, alebo aspon maskou mna spanie, tiez spominaju zalepenie oci medickou paskou, dokonca operaciu, kde zatazia viecka zlatymi zavaziami.
http://vision.about.com/od/sportsvision … esopen.htm